Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andersenfi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénzkérdés Fico - Orbán 4:O 2012.04.26 11:55:00
A két ország közötti gazdaságpolitikai meccsben kétségtelenül nyerésre állnak szomszédaink. Szlovákiában 10 évvel ezelőtt felvállalták a radikális szerkezetátalakítást. Lássuk mire jutottak ők, s mire jutottunk mi ez alatt az egy évtized alatt. Hiába reménykedtek sokan…..
Andersenfi 2012.04.28 21:46:37
Adót kéne fizetni, nem pedig elkerülni! 2,5 millió ember fizet adót Magyarországon, hasonló nagyságú országokban ez 5,5-6 millió. Nincs nemzeti ipar, nincs mezőgazdaság. Az Államnak nem kifelé kellene vonulni a gazdaságból hanem nagyobb szerepet kéne vállalnia. Rendet kéne tenni. Egekben az adók, de csak kevesen fizetik. Gazdaságban a termelés a fekete és a szürke zónában zajlik.
Miért nyitottuk meg az Országot az EU előtt (Unió nélkül is lehetne kereskedni az EU-val, csak lehetőség lenne a nemzetgazdaság védelmére)? Hol vannak a katonák? Ki fogja megvédeni az Országot?

Ne azt kérdezzétek, hogy mit tesz értetek Magyarország (illetve annak Kormánya), hanem azt, hogy mit tehetünk együtt az Orszáágunkért!

A populista gazdaság politika (kisebb csoportok halálra szivatása jelentős bevételt nem hoz, de a többség tapsol;népszerű kirúgni az APEH-osokat, rendőrök nyugdíját elvenni, féllábú rokkantat a versenyszférába száműzni, de ettől a gazdaság nem lesz rendben)eltereli a figyelmet a rendszerváltás óta tapasztalt legnagyobb mértékű korrupcióról (összefonódott a politikai és az üzleti elit), ez tönkreteszi az Országot.
Hazánkban a magántulajdon nem élvez védelmet (magánnyugdíj államosítása) és a jogállami keretek hiánya (visszamenőleges hatályú jogszabályok, AB, bírák, Nemzeti Bank, Államfő...)hosszútávon tönkreteszik az ország stabilitását.

Remélem rosszul látom!

Andersenfi
Andersenfi 2012.04.28 22:02:51
@Kanstruktív: FIDESZ párti voltam. Valamennyi eddigi kormánypártra igaz ez sajnos!