Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szandi...

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már évek óta meg akartam nézni a filmet, de valahogy sosem jött össze. Egészen tegnapig, amikor szánalmas 690 forintért megvettem a 2 lemezes díszkiadását. Sorra hevertek a madaras teszkóban ennyiért az igényes Best Hollywood-os kiadványok. A cég ugyebár papíron még…..
Ritkán tévézek, de most gondoltam, ránézek a port.hu mai tv műsorára. Hát elrettentő, hogy mik mennek munkaidőben a 3 legnagyobb tv csatornán... Nem mintha esténként annyival jobb volna a helyzet, de azért mégis egy fokkal jobb.Nézzük a Királyi TV-t:Déltől fél órás híradó.…..
Az utóbbi jó másfél két hónapban nagyon durván túlköltekeztem ami a dvd-ket illeti (már kicsit lelkiismeretfurdalásom is volt), de annyi jó akció volt sorozatokkal kapcsolatban, hogy muszáj volt beruháznom. A "Szeretünk Raymond"-ból jó pár éve láttam pár epizódot a…..
A tett helyszíne, a csodálatos és nem klímás 173E busz. Felszállásom után ellenőr trió egyből razziázik, amikor fennakadnak két (...)csán. Azon fajtából valók, akik felületességüket büszkén közszemlére teszik és gyanítom 40 évesen egyedül fog majd dekkolni, mert…..
Szandi... 2011.03.09 21:14:28
Szandi... 2011.04.19 10:52:31
@kiskunk: Én meg Katedrás vagyok szóval át tudom érezni :D Engem még nagyon fel tudnak idegesíteni az öregek is,amikor odatolonganak a seggedbe,csak hogy még háromszor megnyomkodják azt a rohadt leszállás jelzőt,amikor már világít is,de azért ő biztosra megy...De ez igazából nem lenne baj,csak már állunk ott huszan,és mozdulni nem bírunk,és akkor is odalökdösi magát,és még én vagyok az udvariatlan...jah hát az ilyen üldögélő udvariatlan seggfejekről ne is beszéljünk abból itt is van elég... :D...Mikor látja hogy az öreg nénikének van egy 30 kilós csomagja,és úgy vonszolja maga után,de csak azért se kérdezi meg hogy le akar-e ülni,mert már égő udvariasnak lenni vagy én nem is tudom...Jah meg szégyen,hogy kb másfél éve is én ajánlottam fel a babakocsis nőnek hogy lesegítem a babakocsit,amikor vagy 10 srác ott állt és nézte...
Nem először látok ilyet, de ez a fajta munkateljesítmény amit most láttam ez kiverte bennem a biztosítékot... Tiszta ideg vagyok, nem vicc... Egyik kedvenc blogom a Comment:Com írta meg nemrég, hogy milyen elképesztő sületlenség volt a TV2 Mokka című műsorában tegnap. Beszarok.…..