Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PitaGyros

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mire a robogók elnyerték mai formájukat, sok érdekes átalakuláson mentek keresztül. A mai szemmel csúnyának tűnő extremitások valaha teljesen normálisnak, vagy előremutatónak hatottak. Sok hajdanvolt típus pedig furcsasága ellenére - vagy talán épp amiatt - különlegesen szép.…..
PitaGyros 2011.05.05 19:14:12
Sárdobáló Győztek a zsarolók 2011.03.24 15:30:00
Nem állítom, hogy szakértője volnék a témának. Azt sem, hogy átfogó információim lennének a magyarországi helyzetről. Azonban két dolgot állítok. Az egyik: a hálapénz zsarolás. A másik: a hálapénz természetéből adódóan ez a legaljasabb orvosi hozzáállás nem mérhető…..
A HírCsárda megszerezte az alkotmány szövegének legelső piszkozatát, amelynek első részét közöljük. Egy birtokunkba került kormányzati laptopból sikerült kihalásznunk az Alkotmány  szövegtervezetének legelső piszkozatát, amelynek első része alább olvasható. 2010. évi…..
Amit alant láthatnak, az ma már – szerencsére – történelem. Ez egy hivatalos kis oktatófilm 1987-ből. A Pontiac kereskedők agyát mosták vele anno, akiknek így könnyebb dolguk volt, amikor be kellett fűzniük az európai vagy japán autót jó eséllyel még sosem látott…..
PitaGyros 2011.03.09 19:53:03
@TSiga: Tessék a nyomatékadatokat is megnézni mellé...És akkor olyan apróságokról mint pl motorhang,még nem is merek szolni
PitaGyros 2011.03.09 19:59:44
@Leadfoot: Bocs,mindenről én se tudhatok..
Az tény hogy a Fiero egy elcseszett dolog,a reklámja is elég röhelyes...
De attól még nem kell egy halottba belerugdalni...szvsz
Nem tévedés, Nyírparasznya Vlagyimir Klicskója ezúttal az érzelmek cimbalmának húrjait csapkodja. Hogy ezzel a szerzeménnyel miféle organizmus meghódítását tűzte ki célul, afelől csak találgathatunk. Amennyiben sikerrel járt, abban az esetben biztosra vehető, hogy kiszemeltje egy…..
PitaGyros 2011.03.09 18:39:49
@Gibbons: Kösz,ezen jót derültem most:)