Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Z-man

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemcsak súlyos társadalmi, de még inkább súlyos pszichés problémákat feltételez, ha valaki vagy valakik mások megölésében, elpusztításában (megoldás bármilyen eszközzel, ahogy Bayer próféta fröcsögi) látják egy szebb és jobb világ zálogát. Tartozzon az illető akár a…..
Z-man 2013.01.09 11:41:12
Az a helyzet,hogy lehet szidni ezt a Bayer Zsoltot,de mivel nem azt mondta,hogy minden cigányt írtani kell,így egyet értek vele abban,hogy valóban tenni kell az ilyen emberek ellen.Nem létezik h.egy ilyen civilizált világban megengedik azt,hogy ezek az ún.emberek minden gátlás nélkül azt tehetnek amit akarnak,úgy fenyegetőzhetnek ahogy akarnak, és nem tesz ez ellen senki semmit,ez érthetetlen!Az h.annyi gyereket szülnek,amennyi kifér belőlük,és hogy szülés előtt a hasukat ütik,hogy a gyerek fogyatékos legyen, és emiatt több segélyt kapjanak ez abszurd!!!A magyar ember meg nem mer szülni,mert hogy fognak akkor megélni,hogyan fogja felnevelni,ez teljesen felfoghatatlan.Senkinek nem kívánom soha, hogy átélje azt, h.a szeretteit valami kisebbség kirabolja,vagy megölje.Akkor biztosan megváltozik a véleményetek,akik Bayert szidjátok!Lehet h.drasztikus,de igaza van,mert állandó félelemben és állandó rettegésben élni,az nem normális élet!Ha valaki nem ismerné az Amerikai história X című filmet,nézze meg!Ha igen, akkor még1x!Az pont erről szól,habár ők Skinhead-ek!Kiváncsi vagyok akik szidjátok Bayert,hogy reagálnátok,ha a kislányotokat megerőszakolják,aztán benzinnel leöntve felgyújtják!Vagy amikor agyonverik a szemetek előtt apátokat azért mert véletlenül neki megy egy kis cigánylányak,de nem történik baja.Vagy amikor leszúrnak egy élsportolót és 2nemzet gyászolja minimum!Akkor hogyan fogtok vélekedni ha valami hasonló történik veletek?És ezek csak egy része a listának!Mondom nem kívánom senkinek, hogy hasonlód dolgokat átéljen soha!Mert ezek szörnyű dolgok!Persze vannak mikor sápadt arcúak írtanak ki cigány családokat,ami szintén teljesen elfogadhatatlan!A lényeg h.akik veszélyt jelentenek a társadalomra veszélyt ártatlan polgárokra,sajnos télleg drasztikusan kell fellépni,mert soha de soha nem vége!Meddig mehet az őrjöngés?Meddig mehet a határtalan gyilkolás?És meddig lehet ezeket eltűrni?Nekem is cigány barátnőm van,és a legaranyosabb és legszebb ajándék az életemben!Soha nem cserélném le!Nem az ilyenekről van szó!
comment:com Fábry is unta magát 2012.02.02 09:40:00
A tizenhárom év után az RTL Klubtól könnyedén elrugaszkodó Fábry Sándor álomszerződést kötött az MTVA-val, adásonként 15-18 millió forintot fordíthat gyártásra minden nézettségi követelmény nélkül. A Blikk elment a Fábry című műsor felvételére a Millenárisra, majd…..
Sokaknak beletört már a bicskája, nekem speciel a Zakk Wylde-féle gitáros verzió tetszik a legjobban (a poszt végén ott van ez is), de Steven Tyler 64 éves korához képest igencsak jól nyomta el a Patriots-Ravens NFL-konferenciadöntő előtt (na jó, a magasakkal volt baj bőven, de…..
Z-man 2012.01.23 14:38:40
Z-man 2012.01.24 10:21:01
@miszerint: Akkor jó:) Megnyugodtam:) Legalább ők tudják nem úgy mint Király Linda:(
Hoppácsak, az RTL nemcsak fenyegette a Való világ 4 nyertesét, hanem kajakra beperelte azért, mert beszállt a Tv2 Összeesküvők című műsorába. Alekosz a VV4-ben nyert lakást, kocsit, pénzt, utazást, ehhez összehaknizott még egy tudományosabb összeget a Szerelem legfölsőbb…..
Bizony, ha valakinek van úgy 4 000 - 6 000 dollárja (1-1,4 millió forintja) máris megveheti azt a kissé kopottas, borzasztó színű kanapét, amin a Jóbarátok szereplői meresztették milliókat érő seggüket a sorozat egyik helyszínén, a Central Perk kávézóban. A mohair huzattal…..
Nem tudjuk, Ágnes milyen meditációs technikát alkalmazott, de az biztos, hogy kevés embernek lett volna türelme majdnem háromnegyed órát várni két hamburgerre, még ha kuponra is adják. Ha nem velem történik,nem hiszem el.. Mai napon,2011.október 8-án betértem Budapest…..
Árpádnak nincs szerencséje új HP laptopjával. A vadiúj gépben napokon belül meghibásodott a merevlemez, annak cseréje után pedig rövidesen a tápegység csatlakozója pusztult el. Amikor azt is megjavították, kiderült, hogy a képernyő összekarcolódott valamelyik munka közti…..
Sajátos kerekítési rendszerrel találkozott Péter Siófokon. Egy dolog, hogy az országban talán egyedülálló módon hétfőtől vasárnapig éjfélig kell fizetni a parkolásért, de hogy csak félórákat lehet fizetni, viszont visszaadni nem tud, így tehát 310 forint ugyanúgy 30 percnek…..
comment:com Lesz Való világ 5 2011.05.29 19:52:30
Nem mintha akár csak egy percig is kételkedtünk volna abban, hogy az RTL Klub nem áll le a negyedik kiadásnál, de mostantól hivatalos: lesz Való világ 5, a casting felhívás most ment ki az Alekoszos műsor döntőjében - a célközönség ugyanaz. Itt lehet jelentkezni...
Sokkolva vagyunk így kedd reggel: átvágja a testvérpár Alekoszt, írja a Blikk. A villa két szőke menyasszonyjelöltjének esze ágában sincs hozzámenni az okostojáshoz, csupán a hírnév kedvéért vállalkoztak arra, hogy beköltöznek a luxusbörtönbe. Ráadásul Beatrix még…..
comment:com Győzött a népakarat 2011.04.19 13:00:00
Pár napja kérdeztük olvasóinkat, melyik sorozatot vegye meg a Viasat6, a The Event című idegesítő sci-fi-t vagy a The Cape című, bugyuta képregénysorozatot. Nos, a csatorna jelezte, hogy a népakaratnak megfelelően a The Event érkezik majd a csatorna műsorára. ..
Nahát, ezt sem hittem volna húsz éve, mármint azt hogy a Terminátorból egyszer Kalifornia állam kormányzója lesz, és politikai pályája végén(?) animációs tévésorozatban lesz főszereplő. Sőt, Cannes-ban azt is bejelentették, hogy a Governator című sorozat után egy mozifilm is…..
Z-man 2011.04.05 15:26:24