Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coworking

6 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előzmények: coworking.blog.hu Ugyan még csak két hete vagyunk aktív résztvevői az Open Coffee Club találkozóknak (minden kedden este 6-tól a Kálvin téri CCC-ban), de máris nagyon élvezzük a későestébe nyúló összejöveteleket. Informatikusok, designerek, villamosmérnökök,…..
humanrobot COworking 2011.02.21 15:33:00
CO-worker vagy COworker? Az angol co-worker szó munkatársat jelent. Amint elhagyjuk a kötőjelet, a szó kiejtése még mindig ugyanaz marad. Jelentése azonban megváltozik. Egy olyan figurára utal, aki egy bérelt íróasztalnál dolgozik. Függetlenül, de nem egyedül. Ő az atipikus…..
Kódzaj SUU11 2011.03.09 13:17:00
Egy Szilícium völgy mai helyzetéről szóló -azóta előfizetői tartalommá vált- portfolio.hu cikken felbuzdulva elmentem az eseményre. Lássuk mit tanultam, de előtte mégegy beharangozó cikk és egy bejegyzés az általános műveltséghez a VC-kről. Bocs, de egy-két Wikipedia…..
coworking 2011.07.18 19:54:59
Mozi Mocsok Ne hagyjátok ki! 2010.09.29 15:31:00
Kezdődik az új szezon, mi is ébredezünk, de mielőtt folytatnánk utazásunkat a méltatlanul elfeledett filmek birodalmába, hadd ajánljak a nyájas olvasónak egy kíváló szerda esti programot. A tovább után rövid hivatalos közlemény, majd pár soros személyes ajánló következik.…..
A fővárosban már elterjedtek a közösségi irodák, de vidéken sokáig nem volt példa arra, hogy ilyen közösségi iroda induljon.2011-ben néhány fiatal vállalkozó keresett kiadó irodát Szegeden és egy beszélgetés alkalmával jött az ötlet, hogy közösen…..
A mai nappal újból megkezdte működését a Colabs és már a naptárunkba is kezdenek gyűlni a programok. Csütörtökön nálunk ünnepli az első születésnapját a budapest.rb, vagyis a Ruby programozók meetup-ja, jövő héten pedig a szabadúszók gyűlnek össze egy kis beszélgetésre…..
coworking 2011.03.09 21:31:00
Coworking Szabadon az i-Office-ban 2011.03.09 17:49:00
Az i-Office coworking iroda Budapesten, a IX. kerületben üzemel. Híres cégeknek, valamint kisebb-nagyobb vállalkozásoknak nyújt rugalmas feltételrendszerű irodahasználatot. Az irodát úgy használhatod, mint vállalkozásod székhelyét, viszont anyagilag mégsem annyira megterhelő, mint…..
A Pálmaház a szabadúszóknak biztosít kötetlen munkateret Budapesten, ahol szabadon dolgozik az egyén, de mégis közösségben. A Pálmaház egy innovációs műhely, ami teret és védelmet ad dolgozóinak.A coworking az a munkastílus, ami nagyfokú mobilitást biztosít használóinak.…..
A Colabs egy Budapest szívében elhelyezkedő coworking iroda, Dunára néző kilátással, 120 négyzetméternyi területen. Az iroda biztosít asztalt, székeket, különféle technikai eszközöket, valamint internetet. A Colabs nappal közösségi munkatér, esténként pedig különböző…..
Coworking A Loffice irodáról 2011.03.09 16:46:00
A Loffice 2009. januárjában nyitotta meg kapuit, mint coworking iroda, valamint kiállító- és konferenciaterenként, Budapesten. A közösségi iroda épülete valamikor a Zeneakadémia kottanyomdájaként üzemelt.A Loffice azoknak a kis- és középvállalkozóknak nyújt segítséget,…..
Coworking Coworking blog 2011.03.09 15:37:00
Mi is az a coworking és hogyan működik?Ezennel elindítom a coworking irodák blogját. Közösségi irodákról fog szólni.Üdv,coworker..