Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vogzeno

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A tűz csiholója 2011.04.12 06:57:00
Az elmúlt ötven év apróbb megtorpanásoktól és helyi anomáliáktól eltekintve egy sikertörténet volt az emberiség életében. Atom-világháborút megúsztuk, és nőttön növekedett minden, a világgazdaság legalább három százalékkal évente, a bolygó lakossága kétszeresére,…..
vogzeno 2011.04.12 22:15:20
@VUVUZELLANÉNI: Te leselkedsz! Csak a fénysebességet láttad rosszul. Azonnali hatás, mondom azonnali hatás van a részecskepárok között. Még a legkonokabb materialista/naturalista/realista filozófus-fizikus is elfogadja a "szinte azonnali" hatás lehetőségét.

Jól látod az információkérdést, de elkerülte a figyelmedet, hogy már több millió atomból álló, szemmel is látható anyagdarab információit is sikerült teleportálni - tehát az anyagdarabka önállósodottan továbbított információiból új helyen újra létre hozták ugyanazt az anyagdarabot. Előtte több kisebb sikeres teleport-kísérlet is volt.

Még csak kezdeti lépések ezek, de csodálkozom, hogy az istenpótlékolást (fantáziálgatást Jediről, ufókról, robotokról stb.) kedvelő itteni közönségszervező mellőzte ezeknek az új, már hitelesített csodafegyvereknek a bevetését az elégedetlenség ragozása után. Kátyú az van a fizikában, de kellene a szocreál kiútmutatás is. Veled vállvetve talán összehozható egy földiesített istenpótlékolás:-)
vogzeno 2011.04.12 22:59:41
@Rodeo36: Az emberiséget központilag nem lehet se leváltani, se öntudatosítani. Megy mindkettő magától is. Még a tudomány e szent helyén is politizálsz és itt van a baj: a szervezetlenség, a rosszkor, rossz helyen szövegelés.

Eddig a fideszesek voltak a másodrangú polgárok, most a maszoposok és a korán születettek lesznek azok, ha olyan szervezetlenek maradnak, mint mostanság.

Rossz helyen való politizálás helyett tessék megalakítani a MÁK-ot, a Másodrangú Állampolgárok Kongregációját, és ha mákod lesz, megint fordul a kocka. Azért javaslom ezt a nevet, mert szerintem ne lehessen mákja annak, aki a kongregációt nem tudja kimondani...