Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agi_Andris

54 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Cia barátnőmtől kaptam, amikor segítettem neki költözni. Egy fürdővízben pezsegve oldódó málnás vagy epres golyó, tulajdonképpen mindegy is, hisz rózsaszín volt, ez az én kedvenc színem.Feltettem a polcra,tartogattam a tökéletes estére: egy pohár borral bevonulok a…..
Ági és Andris blogja 2010.09.13 00:52:02
 Cigaretta13 éve kísér utamon. Kisegített suta pillanataimban, ott volt ha szomorú voltam és sírtam, és szívhattam  ha buliztam. Rágyújtottam ötletelés közben, vagy csak ha izgalmasnak tűnő pletyka került terítékre, vagy meleg kávé mellett, ill. jó kajálás után.…..
 Ma ült mögöttem a törpe az autóban, én meg araszolgattam a dugóban. Ő édesdeden aludt, én meg azon gondolkodtam, nemrég múlt 2 éves, mégis olyan, minta mindig velem élt volna. Vannak emlékeim az életről, mielött megszületett, és ezek néha nagyon jó emlékek: sok…..
A mostanában szült, vagy szülni készülő nők jól tudják, divatos téma a szoptatás, nagyon sok cikket és helyet szentelnek annak, ami nagyanyáink idejében még ösztönből jött. Most az dívik, hogy minél tovább szoptasd a gyereket, sőt, ha nem szoptatod, rossz anya vagy!Én nagyon…..
Ági és Andris blogja Kiscicáink 2010.04.24 03:34:00
 Lizi és Neli elköltözött tőlünk. A döntést meghozni nagyon nehéz volt, ebben tulajdonképpen minden felelősség rám hárult, hisz Andris később csatlakozott a "csapathoz" így rámhagyta az egészet (jogosan). Kerestünk nekik egy helyet, ahol boldogok lehetnek,…..
Lassan negyed év eltelt az utolsó bejegyzés óta. Mint az átlag ember életében, ez idő alatt történt velünk rossz is, jó is.Regina továbbra is tökéletesen fejlődik, ügyesen, néha teljes mondatokban beszél. Természetesen sok szót nem helyesen ejt még ki, de mi, akik a…..
Ági és Andris blogja Rekreáció 2009.11.10 01:32:25
 A minap egy volt tanárom küldött körbe egy közvélemény kutatást, melyben az a kérdés szerepelt, hogy: A jövőben, ha erre lehetőség nyílna, a rekreáció mely területén helyezkednél el szívesen? Én erre ezt válaszoltam: A rekreáció élvezeti részét…..
4:354:374:384:454:507:318:008:0216:3116:55 17:0017:10 17:3017:5018:5018:5518:5619:1019:4521:30 + 23:30 Andris ..
Ági és Andris blogja Játszótér 2009.09.11 22:53:00
 A játszótér külön fejezetet érdemel. Amikor a lakást kiválasztottuk, döntő tényező volt, hogy a lépcsőházból a hátsó ajtón kijutva egy kedves kis térre jutunk ki, mely el van kerítve, hinta, csúzda, homokozó és pár apróbb játék található rajta. Várandósságom…..
Röviddel utána, hogy megszületett a döntés, akarjuk kicsi magzatunkat mindketten, és kéz-a-kézben felneveljük, izgatott szervezkedés indult meg, melynek része volt a találgatás, fiú lesz-e vagy lány, és hogy nevezzük majd a kis Szögit.Skype program segítségével melóhelyről…..
Ági és Andris blogja Last minute 2009.08.28 05:03:11
 Utolsó alkalmunk a komoly nyaralásra. Ma indulunk Balatonra, hogy kihasználjuk a nyár végét egy kétnapos hétvége erejéig, hiszen nekem vasárnap hajnalban vissza kell jönnöm dolgozni. Nincsenek terveink. Annyi csak, hogy nem kelünk fel akkor, amikor máskor már rég.Az utazás…..
3 évvel ezelött egyedül töltöttem. De hajnalban, a vihar után, felhívott, hogy jól vagyok-e.2 éve együtt voltunk, de aznap épp búcsút intettünk egymásnak, azt hittük, örökre, de egy hét lett belőle.1 éve együtt ünnepeltünk egy  8 hetes babával.Idén is együtt voltunk,…..
Konkrétan rovat létrehozására nincs lehetőséged, de erre találtuk ki a menü szerkesztési lehetőséget, amit a Beállítások -> Tartalom menüpont alatt érsz el, ahol cimke alapján (Tag/Rovat) tudsz megadni menüpontokat. Ha a látogató arra kattint, akkor csak azok a posztok…..
Pici csalásA 17-18-19-es Andris bejegyzései visszadátumozva kerültek fel a blogra.03.17.05.20.06.10 FejlesztésJobboldalt felül megnyílt a Konyhatündér rovatunk. Ebben az itthon bevált, kipróbál, jól sikerült dolgokat írjuk meg...
A vadregényes strandolás.Elromlott kis autónk szíve. A motorral van gond, ebből kifolyólag százezres nagyságrendű a javíttatás költsége, így pár zsibbadt nap után osztoztunk, szoroztunk, és úgy döntöttünk, kibírunk egy hónapot autó nélkül, így augusztusban visszük a…..
  A mi kicsi lányunk egy éves lett. Vége a csecsemőkornak, bár ez Reginánál már 3 hónapja bekövetkezett a fejlódését tekintve.  Az esetek többségében sikít bennem az anyai büszkeség, bárhol járunk, nagyon nagy tetszést arat a gyerek, haverkodik mindenkivel, egy…..
 Utazás Bohémiában  6-án szombaton indultunk egy előre megszervezett villámlátogatásra Csehország fővárosába,  Prágába. Már két hete lefoglaltam a szállást egy számunkra ismeretlen, de az Internetes értékelések alapján megfelelő aparthotelbe. Sokak…..
 Keresztelő  Május 16. szombaton eljött az idő, amit kicsit halogattunk, hogy megkereszteljük egyszem gyermekünket. A Pesti Ferences templomban került erre sor stratégiai okokból, hiszen édesapám munkahelye, az ELTE Egyetemi Könyvtár 50 méterre volt, így értelem szerű…..
Regina 10 hónapos lett... még két hónap, és maga mögött hagyja a csecsemőkort..már most vérzik a szívem. Nagylány lesz az én kis pici csomagomból, akit a hasamra tettek a szülőszobán.Dióhéjben a törpe:Nem szereti a sötétet, és csak aludni hajnalndó a kiságyban. Mint minden…..
Ma 9 hónapja van köztünk Regina, pont annyi időt töltött el velünk, mint a hasamban.9 hónapja ilyen idő tájt már megszületett, még a szülőszobán pihegtünk, Andris tartotta  a kicsit a kezében, engem meg varrtak..mintha évekkel ezelött lett volna.A kisasszony rohamléptekben…..
 Másodállás.  Kicsit összecsaptak a fejünk felett a hullámok, ezért már fél éve másodállást keresek. ma végre sikerült találni egyet, ami nem leányálom, de legalább olyan kiegészítő, ami elegendő lehet a problémák megoldására. Több pénz, kevesebb…..
Regina ma 8 hónapos. Az elmúlt hónapokban olyan sokszor terveztem, hogy írok róla, hogy fejlődik, mi van vele - volt is aki hiányolta  a bejegyzéseket.Olyan sok élmény gyűlt össze az utolsó bejegyzés óta, annyi új érzelem kapott helyet a szívemben, hogy utólag ezeket…..
Gyermekem Csöpp kis kezed tenyeremben, elfér benne egy az egyben. Tíz kis ujjad szépen, rendben simul el a két kezemben. Szöszke fejed rajtam pihen, nem is tudod, hogy ez milyen! Hajad selyme sebzi lelkem, könny futja be tőle szemem. Nem is tudod, ki vagy nekem, mennyi jót is…..
Péntek délutánra íme egy kis közlekedési helyzetgyakorlat. Hozzátok fordul Zoltán, mert volt egy balesete a képeken látható kereszteződésben és nem nagyon tudják eldönteni, hogy ki nézte be a dolgot. Bár a levelében nem írja, hogy mi történt, gyanítom, hogy mindketten a…..
Úgy néz ki, Darren nagyon belejött az írásművészetbe, mert a tegnapi után most egy egészen más hangvételű, egészen más témáról írt nekünk. Tanulságos. Négy komoly autóbalesetem volt. Friss jogosítványos voltam, nagyon vagány, enyém volt a világ. Nem volt otthon…..