Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Simon Zoltán

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folyik a jobbos agresszió az emlékezetpolitika terén, a kultúra intézményrendszerében, a médiában, you name it. Közben baloldalon a felháborodás a felvilágosodás, a demokrácia, és a tolerancia nevében. (És majdnem kihagytam Európát, bocs.) Úgy látszik, mintha a baloldali…..
Simon Zoltán 2014.07.19 06:26:42
@Shenpen:

Ha már szóba hoztad! A jobboldali értelmiség egy jóval komplexebb jelenség, mint ahogyan te azt látod! Lapozz végig néhány Hitel folyóirat-számot és le fogsz hidalni, mi minden van ott!

www.hitelfolyoirat.hu/

Ami pedig a Havi Magyar Fórumot illeti! Nem tudom, mi lehet ma a Havi Fórumban, de a kilencvenes években (akkortájt vettem és olvastam) messze a legérdekesebb magyar folyóirat volt a legnagyobb perspektívával. Ami számomra a legdöbbenetesebb volt, hogy milyen komoly kulturális élet zajlik, milyen komoly szellemi teljesítmények születtek/születnek a külföldi, az emigráns és a határon túli magyarság köreiben. Ezt az idő tájt a Havi Fórumból ismerhettem meg, mert máshol ezekről sehol sem lehetett olvasni (és ma sem igen lehet).
A kerdem.blog.hu-n keménykednek a diákokkal és a rektorokkal,  átlagos, kereszténydemokrata fiatalok. Amikor éppen nem buziznak az Alkotmánybíróság előtt. Telik vele az idő. A blogból nem pontosan derül ki, hogy kik ők. Segít a gugli. Általában átlagos, kereszténydemokrata…..