Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Idéfix

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel kezdődött az új tanév. Ebből az alkalomból fejtette ki Kunhalmi Ágnes az egyik tévéműsorban: pártja támogatja ama kormányzati javaslatot, hogy meg kéne toldani egy évvel az általános iskolát. Van azonban egy feltétele. A plusz esztendőt ne az elejéhez, hanem a…..
Lassan ébredeznek a nyelviskolák és kezdik végre felfogni, hogy rémálmuk valóra válni látszik: az ő lábuk alól is kihúzzák a szőnyeget. Talán azért nem hitték eddig, hogy sorra kerülnek, mert - a trafik- és kaszinó-mutyik esetét párhuzamba állítva - ők legalább…..
www.emasa.hu/cikk.phpHa csak vezetők maradnak a magyar közmédiában, akkor kérdem én: kik fogják készíteni a műsorokat?Illetve, kiket is fognak ezek a menedzserek vezetni, vagy inkább megvezetni????Mennyire reális a költséghatékony működés elérése, amennyiben megtartják a magas…..
Milyen kis vicces ez a Pali: www.emasa.hu/cikk.php..
Lehetett számítani arra, hogy a nemdohányzók védelmében az Országgyűlés elé beterjesztett törvénymódosító javaslatot előbb-utóbb meg próbálja majd fúrni a dohánylobbi vagy a vendéglátóipari lobbi. Arra azonban kevesen számítottak, hogy éppen az egyéb ügyekben a közerkölcs védelmezőjének szerepében…..