Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alastor

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos van valami normális neve is az ilyen utcán található áramdobozoknak, majd valaki úgyis kijavít. A lényeg, hogy itt, ahol én lakom, Plau am See-n is elég nagy divat ilyeneket festeni, azt hiszem majd fogok saját fényképeket is feltenni valamikor. Ez most találva lett a neten...
Olvasónk bátor ellenőrökkel találkozott a 28-as villamoson. A karszalagot viselő férfi vasággyal együtt lehetett körülbelül 40 kiló, nem kísérte sem biztonsági őr, sem rendőr, csak két kolléganője. A jegy nélkül utazókat próbálta meg leszállítani, még a villamos…..
Mivel a blog sokat foglalkozik a budget-játékokkal, gondoltam ez azért megér egy bejegyzést. Ugyebár az EVM vergődéséről már írtam/beszéltem épp eleget (pl itt),de elég csak ránézni, hogy mi lett belőle. Rengeteg a kiakasztóan béna játék a választékban, de alapjában még…..
Annyi mesterlövészes apropóm van még, hogy simán egy héten át tudnék Snajperről berakni képeket, videókat. Úgyhogy, elő is vettem a raktárból egy klassz videót, amelyet mortor3 küldött nekem. Stella már úgy önmagában kegyetlen undorítóra sikeredett, de amikor holtan a…..
Win Suxx Beküldött kép 5 2008.05.01 06:59:00
Hát ki se fogjátok találni, ki küldte a következő képet........... .................................. Így van! Ismét Alastor! Tehát akkor jöjjön a kép! (katt a képre a nagyításhoz...)..
Rossz PC Juniorok Hack-Report 2008.04.07 00:25:00
A tegnapi incidens után Hatred visszaadta a jelszavakat freddyD-nek. Freddynek át kell gondolnia hogy ,s mint a továbbiakban, mert egy estére túl sok volt...FreddyD adminjogosultsága mind  Rossz Pc Játékokra, mind Juniorra megszűnt a hack jelentése után.FreddyD blogján egyenlőre a…..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
Kicsit közelebb került egymáshoz két szolgáltatásunk, az IndaFotó és a blog.hu, mivel az IndaFotó beágyazás várázslóját most már a blog.hu oldaldobozok között is eléred. A következő példában megmutatom, hogyan tudod saját indafotós képeidet egy lapozható képcsíkban…..
A Segítségblog ma három poszttal frissült. Az elsőből azt tudhatják meg a blog.hu-s bloggerek, hogy hogyan lehet videót ágyazni a bejegyzésbe. A második poszt azoknak lesz segítség, akik rovatokat szeretnének létrehozni blogjukon, de eddig nem tudták, hogyan kell. A mostani harmadik…..