Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szakszervezetis2

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Következzen egy levél olvasónktól, melyben egy gonosz, üvöltöző, zaklató főnökről mesél nekünk. Sziasztok! Egy érdekes dolgot osztanék meg veletek, ami számomra még most is hihetetlen. Az egész történet egyik nagy Magyar Állami Vállalat szétdarabolása után keletkezett…..
szakszervezetis2 2011.04.04 20:35:47
Üdv mindenkinek aki ezen blogot olvassa.
Az évek múlnak,és most 2011-et írunk.A fent említett ügy most kezd el kicsúcsosodni,és formába rendeződni.
Sok emberről kiderült milyen is valójában.Volt akiben kellemesen csalódtam,és volt olyan is aki lealacsonyodott egy gerinctelen élőlény szintjére.
Az említett úriember most távozott a pénztár éléről,de nem csendesen "méltósággal",mint ahogy az igazi férfiak teszik.Nem tudom miben bízva továbbra is szövögeti intrikáit,és a kegyeltjein keresztül szítja az indulatokat a dolgozók között.
Remélem előbb utóbb ők is belátják semmi értelme,és főleg semmi haszna a további ellenségeskedésnek,mivel a kiváltó ok megszűnt.A szabályzatok mindenkire ugyanúgy vonatkoznak,és ez alól nincs kibúvó,ezt tudomásul kell venni.
Az ügy tehát úgy néz ki megoldódott,csak nem értem miért kellett ehhez 2 és fél év.Elgondolkodtató hogy a 21.században miért kell eltűrni a megalomán pökhendi erőszakos magatartást a munkavállalóknak,és miért van az hogy első körben minden munkáltató a munkavállalókat hibáztatja,és nem alaposan körüljárva mindent megvizsgálva győződik meg a valós helyzetről.
Remélem ez a hozzáállás,ez a szemlélet meg fog változni bennük is,és a döntéseiket az igazságosságra való törekvés fogja vezérelni,és nem az elvakult önös érdek.
Köszönöm hogy elolvastátok,és remélem hasznos következtetéseket vontatok le az ügy általatok ismert részleteiből.
szakszervezetis2 2011.04.08 21:48:26
Színház az egész világ,és színész benne minden ember.
Az egyik kutya nem tépi szét a másikat(csak ha rákényszerítik)
Ezen két gondolat fogalmazódott meg bennem a mai nap lefolytatott vizsgálat eredményéről.
No.1. Érkezik egy magasabb beosztású vezető,aki mint hirdeti az igazságot szeretné tudni,és az igazságosságra törekszik.(Egy fejben előre meghozott döntéssel).
Azt hirdeti bízzatok bennem mert én igazságot fogok tenni.
Kötetlen baráti beszélgetést hirdet önkéntes alapon a munkavállalókat egyenként időpontokra BEOSZTVA.Kizárva az önkéntességgel a szakszervezet képviselőit,mint hivatalos képviselőket.(jó taktika ha valakitől tart valaki).Több órán át tartó meghallgatást követően elköveti az első eljárási hibát:szembesítés a dolgozókkal és a fentebb említett úriembernek távolról sem mondható életformával,aki kaján vigyorral sokat sejtetően mindenféle félelem és megbánás nélkül szinte felszabadultan belibeg a szembesítésre.Természetesen szintén a szakszervezetek kizárásával.
No.3. A hosszan tartó szembesítés után a nagyfőnök közli a "helyben" meghozott (vagy a magával hozott?)döntést:az életforma marad,és a dolgozók közül kiszúrt személyek ha nem húzzák meg magukat,akkor repülnek.

A szexuális zaklatást is említették a lányok.Ha a gyanú legkisebb árnyéka felmerül akárki akármilyen beosztásban van,mennie kell a jogértelmezések szerint,valamint büntetőjogi felelőséggel is tartozik,ha olyan szintig emelik a dolgokat.Talán a meghallgatás okozta fáradtság miatt ez valahogy elkerülte a figyelmet.
Nem gond!Ez nem lefutott ügy.ez csak az első menet volt,de jön a többi.Vagy így vagy úgy de pont lesz az ügy végén.
Ezúton üzenem egyes gerincüket időközben elvesztett emberkéknek,a lelkiismeret hiány nagy baj.A lelkiismeret teszi a gondolkodás mellett EMBERRÉ az embert,hogy a tükröket kerüljék,hátha nem tudnak szembenézni saját alattomos valójukkal.
Mostantól kezdve a jog által biztosított fegyverekkel,és a végsőkig elmenve háborút hirdetünk az igazságtalanság ellen.A béke csak akkor állhat helyre ha végre felnyílnak a szemek,az igazság keresése és főleg annak meglátása lesz a fő célja a vezetésnek,és felnőnek a feladathoz.
A sötét középkornak véget kell vetni.