Regisztráció Blogot indítok
Adatok
636

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kissé régen írtam már újabb cikket, de nemsoká jön a Hifi-show október 27-28-án és készülődésben vagyok. A normál munkám mellett ezzel együtt szinte az alvás megoldása is problémákba ütközik. Igen igen, ahogy a mondás tartja, lassan már kezd az ivás rovására menni :) A tápellátással kapcsolatosan…..
Colorcam Szüret a másik oldalról 2015.10.24 21:39:37
Ha ősz, akkor szüret, így megy ez már évezredek óta itt, a Föld nevű bolygó északi féltekéjén. Nem állítom, hogy mondjuk finn rokonaink túlzottan képben lennének vele kapcsolatban, de talán nem tévedek, amikor azt gondolom, hogy honfitársaim közül sokunknak van valami kedves,…..
Colorcam United Colors of Balaton 2014.11.29 11:49:56
Lassan beköszönt a tél. Azt nem mondom, hogy a csontjaimban érzem, de a naptár és a hőmérő beszédes párost alkotnak a falon. Tavaly elkerült minket (állítólag többen látták a déli féltekén nyaralni), kipihente magát, erőt gyűjtött, így hát idén bizonyára nem kegyelmez.…..
Amikor eladtam a két Babettámat, minél hamarabb szerettem volna helyettük egy szaladgálós ötvenest, amit tavasztól őszig használhatok a városban. A keresésnek csak két szempontja volt: a motor olcsó legyen és működőképes. Aztán amikor a Simsont először megláttam a pince…..
Ken Roczen motorversenyző szemtelenül fiatal és kamaszosan őrült. Tehetségéről KTM-es szerződése, kattantságáról az alábbi videó tanúskodik: aki könnyen felháborodik, majd agresszíven kommentál, meg se nézze – ebben az anyagban minden benne van, ami alkalmas a…..