Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzsi.

176 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eleget téve a FUCK THE POLICE "hardcore-punk közhelynek", elkészült a Hit by a School Bus zenekar első videója a 2014 végén megjelent Hatredcore Budapest EP Drivers Song című dalához. "Az utóbbi hónapok brutális rendőri túlkapásai ismét ráirányították a reflektorfényt a…..
A Sydney Egyetem pszichológia professzora, Dianna Theadore Kenny a közelmúltban készített egy tanulmányt, amely szerint a metal zenészek sokkal korábban haláloznak el, mint a legtöbb egyéb műfaj muzsikusai. Kutatásai szerint a metal zenészek nőként átlagosan 35 évig, férfiként…..
dzsi. 2015.03.27 17:46:08
@Shagrath: jogos, köszi, javítva!
Március 26-án jelent meg digitális formában a budapesti Dolor legújabb EP-je The System Has Recovered From A Serious Error címmel. A kislemez hat dalt tartalmaz, amelyek továbbra is a zenekartól már megszokott, energikus, dühös hardcore-t hozzák, ének fronton azonban ezúttal már…..
A roppant józan életű arcokat soraiban tudó észak-karolinai doom/sludge Weedeater május 18-án jelenteti meg ötödik nagylemezét Goliathan címmel a Season Of Mistnél. A sutyerák trió továbbra sem ad alább a zöldség nagyipari pusztításából és az ehhez tartozó, halálosztóan…..
Június 2-án jelenik meg a floridai death/grind Maruta harmadik nagylemeze, méghozzá Remain Dystopian címmel a Relapse-nél. Erről egy új dal Stand Is Defeat címmel már meg is hallgatható alább. Nemrégiben amúgy elég korrekt promót kaptak a neten a pornósztár (úgy hallottuk…..
Május 4-én jelenik meg a vérhányó nagymester Chris Barnes által vezetett Six Feet Under következő lemeze, méghozzá Crypt Of The Devil címmel. Erről egy lírai dal már meg is hallgatható Open Coffin Orgy címmel. Úgy izgulunk. ..
Egy új dal hosszabb részletét már mutattuk a norvég prog-black zseni Enslaved március 6-án, In Times címmel megjelenő lemezéről, de hogy ne teljen eseménytelenül a várakozás, a zenekar újabb szerzeménnyel rukkolt elő, méghozzá One Thousand Years Of Rain címmel, amivel alább…..
Ma debütált a budapesti Ghostchant második EP-je, a Nations. Az anyag megjelenik kazettán (50 db-ot gyártanak, amiből 40 kerül forgalomban), illetve kétféle 7"-es vinyl verzióban, amelyek borítójukban különböznek; az egyikből 50 db készül, a másikból pedig 190 db. Március…..
A kanadai hardcore Comeback Kid idén ünnepli Wake The Dead című lemezük kiadásának tizedik évfordulóját. Ennek örömére elővakartak két kiadatlan dalt (pontosabb egyet és egy demó verziót). Előbbinek konkrétan címe sincs, utóbbi pedig a Talk Is Cheap demója. S persze nem…..
Nyár elejére várható a budapesti black metal Veér második nagylemezének a megjelenése, méghozzá 27 címmel. Az albumot a Neverheard Distro és a Caverna Abysmal Records hozzák ki közösen, egy új dal, III címmel pedig alább már meg is hallgatható róla. ..
A San Francisco-i thrash veterán Death Angel dobosa, Will Carroll néhány napja lábát törte, miközben épp a szemetet vitte le a lépcsőn, otthonában. A dokik szerint 3-4 hétig egészen biztosan nem ülhet dob mögé, ami két okból is eléggé lesújtja a dobost. Az egyik az, hogy 27 év…..
A Cudi Purci Booking egy igazán fasza underground pakkot hoz hazánkba február 19-én, csütörtökön a Dürer Kertbe, melynek résztvevői az Another Way, a Rivers Run Dry, a Hierophant a Mutilation Rites, és ha minőségi módon szeretnéd tölteni az eheti kispénteket, akkor Te is, drága…..
RockStation Stúdióban a Nile! 2015.02.13 10:00:00
Ó igen! Végre közvetlenül a zenekartól is megérkezett a hivatalos információ, miszerint 2015-ben új lemezzel jelentkeznek. Január első napjaiban hintette el a Nuclear Blast, hogy idén új Nile album várható, egy friss interjúban azonban George Kollias dobosisten már konkrétumokkal…..
Már említettük azt a csodálatos hírt, hogy a tasmán tech-death Psycroptic március 9-én jelenteti meg hatodik nagylemezét öndefinitív, Psycroptic címmel. Kikerült végre a netre a harmadik friss dal - egyben második klip - róla, méghozzá Cold címmel, amit alább illik jó hangosan…..
Na, megint itt egy hamisítatlan 21. századi metál csapat, akiknek csak a nevét ismerem, de még sosem dugtam a fülem a név mögé, hogy halljam, milyen zenét is takar tulajdonképpen. Pedig mindig áhítozok azután, hogy szülessenek még új hősök, aztán meg körül sem nézek rendesen,…..
A cím igaz, a Cannibal Corpse elérte a kétmillió eladott lemezt. Persze nem kizárólag a tavalyi, A Skeletal Domainből, hanem úgy összesen, ami egy death metal zenekarhoz mérten így is elég komoly magaslat, főleg, hogy 2003-ban még csak egymilliónál tartottak. Mindez Brian Slagel, a…..
A svéd, meglehetősen depresszív élű black metalt játszó Shining (nem, ez nem az a Shining, akik hamarosan Devin Townsend előtt lépnek fel nálunk is) április 21-én jelenteti meg következő, IX – Everyone, Everything, Everywhere, Ends című lemezét a Season Of Mistnél. Alább egy…..
Nemrég jelent meg a portlandi sludge Lord Dying új lemeze, Poisoned Altars címmel. Pár napja elérhetővé tették az egész albumot a neten, most pedig egy jó gyagya klip is készült a címadóhoz, amiben a zenekar a várost fenyegető hentes yuppie-k ellen harcolnak. A videóban amúgy…..
Január 27-én jelent meg a kaliforniai doom/sludge/post-metalos varacskot játszó Black Sheep Wall harmadik nagylemeze, a végtelenül életigenlő címmel - és zenével - megálmodott I'm Going To Kill Myself. Ha még nem akadtál volna rá az internet csúnya letöltős zugaiban, vagy még…..
Említettük már, hogy február 27-én, Enki címmel jön a következő Melechesh album; egy új dal mutatott is a zenekar. Végre itt a második - szintén zseniális - ízelítő is, méghozzá a Lost Tribes képében, amiben Max Cavalera is vendégszerepel. Alatta pedig azt is elmondja Ashmedi,…..
Nem hinnénk, hogy bővebben be kéne mutatni a Venom zenekart, szóval kapásból a lényegre: amint már szóltunk róla, január 27-én jelenik meg a következő lemezük From The Very Depths címmel a Spinefarmnál, amiről most azonnal meg is hallgathattok egy új dalt Grinding Teeth címmel.…..
Megint egy tök fiatal arcokból álló, kurva jó NWOBHM banda bukkant fel a semmiből, méghozzá Night Demon néven, a kaliforniai Venturából. Első nagylemezük épp ma jelenik meg Curse Of The Damned címmel az SPV/Century Media közös gondozásában, a Screams In The Night című dalhoz…..
A fiatalos, energikus hangvételű speed/heavy metalt játszó svéd Enforcer február 27-én jelenteti meg negyedik nagylemezét, Far Beyond címmel a Nuclear Blastnál. Erről az egyik húzódal, a korongon másodikként szereplő Undying Evil már meg is hallgatható alább.  ..
A svéd Soilwork DVD/2CD illetve Blu-ray/2CD formátumú koncertkiadványt jelentet meg március 17-én a Nuclear Blastnál Live In The Heart Of Helsinki címmel. A pakk a banda 2014. március 21.-én, a helsinki Circus Clubban adott koncertjét örökíti meg. Björn Strid énekes szerint tíz…..
Kétségtelen, hogy mostanság a speckó zenekari relikviák korát éljük, az Iron Maidennek pedig bőven van miből gazdálkodni ilyen téren (is). Áprilisban, a zseniális Powerslave lemez harmincadik évfordulójára (ami egyébként tavaly szeptemberben volt, szóval egy laza félévet…..