Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rotarix

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tádááám!Sorsoltunk egyet gyorsan, és gratulálunk a nyerteseknek!Úgy írjuk a neveket, ahogy a Facebook-on is szerepel. A következő játékosok 200 tallérral lettek gazdagabbak:1. Marika Kis Lászlóné2. Balogh Enikő3. Dávid, Zelei4. Foki Ildikó5. Györgyi Ködöböcz6. Karolina…..
Ahogy a blog kommentekől is kiderül kezd stabilizálódni a helyzet. Köszönjük a jókíváságokat, bár anyukánk gyakran csuklik, így biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg munka vár ránk.Először is arra kérünk benneteket, hogy NEKÜNK írjatok hibajelentést, de az iwiw-nek, vagy a…..
rotarix 2011.04.01 15:13:32
@aedit7703:
Szia! :) Én is szomszédokat keresek, megtalálsz Kiss Gáborné név alatt (Alsózsolca) :)
Tanyavilág Jelenlegi hibák 2010.11.09 16:16:21
Nem tudok belépni!Ha 0%-on áll a betöltés és onnan nem mozdul el, akkor próbáld meg Google Chrome böngészővel. A flash 10.0XX verziója hibákat tartalmazott, ezért azzal nem fog működni a mutatvány. A Google frissíti neked a flash-t ezért sokkal megbízhatóbban indul el onnan a…..
Sziasztok A párom néhány hete szült, és nagyon sok pozitív és negatív dolgot is tapasztaltunk a klinikával kapcsolatban. Nagyon nehezen jött össze a babánk, évekig vártunk rá, úgyhogy nagyon örültünk, amikor kiderült, hogy sikerrel jártunk. A terhesség alatt szerencsére nem…..
rotarix 2011.04.01 11:00:02
Nemrég én is részese voltam a terhespathológia és a gyermekágyi részleg mindennapjainak. Velem igaz nem üvöltöztek, de azt kell hogy mondjam, a pathológián dolgozó nővérek közül csak egy volt, aki kicsit mérgesen rászólt mindenkire, aki nem tartotta be a házirendet. Nekem is szóvá tett két dolgot. Az egyik, hogy ne tegyek ki joghurtot, csokit, ilyesmit a kisasztalomra, ne lássák. Talán azért, mert élelmiszer csak a hűtőben lehet, ami nem romlandó, azt hova tegyem? A kórházi szekrényke elég kicsi... Egyébként meg a kórházi koszt mellé reggelire jól esik néha egy joghurt, volt tejszelet, mert a harmadik napon már elég unalmas a kenyér szalámival... A másik, amiért rámszólt, hogy ne pakoljak az ablakpárkányba. Szintén helyhiány miatt tettem, mindegy... elpakoltam onnan a vizemet, a köntösömet és a piperetáskámat vissza a sporttáskámba, azt becsúsztattam az ágy alá, azért meg a takarító szólt, hogy vegyem el onnan, mert nem tud felmosni. De jó, hogy mindenkinek láb alatt vagyok :D A kórházi szekrényemben is volt holmim, de a szoba túlsó végében feküdtem és a 9. hónapban, mindenféle kellemetlenséggel küszködve, betegen (hisz ezért feküdtem ott) nehezemre esett mindig egy plusz kanyart tenni a szekrény felé, hol egy wc papírért, hol egy fogpiszkálóért, fél óránként felkeltem valamiért :S
Szóval egy nővér volt, de szerintem inkább ő maximalista volt és nagyon precíz, a hangja erős és mély, határozott fellépésű.

Az más kérdés, hogy a kismamák érzékenyebbek, meg szerintem mindenki, aki betegek a kórházban fekszik, távol a szeretteitől, egy csomó idegennel egy szobában, akiktől sosem tud pihenni, mert valaki mindig zörög, pakol, nem tudja magát az ember kialudni, mert kényelmetlen az ágy, van aki horkol, hajnal 5-kor pedig már ébresztő, mert még rendelés előtt le kell tudni a bent fekvő kismamák NST-it... szóval nem pont erre van szüksége egy 9. hónapban lévő kismamának. Mire eljött az én szülésem is úgy kifáradtam... otthon pihentem ki magam a saját ágyamban, hiába ott volt a pici baba.

Szerintem hihető, hogy egy főnővér ordítozhat. Elég sok felelősség és teendő hárul rá és lehet, hogy valamelyik kismama túllőtt a célon és akkor már mindenkivel kiabált, ami szerintem nem helyénvaló... a dohányzó kismamákat én is látom, de többnyire ők "feketék" :D egyébként meg szívhatnak ők bármennyi cigit, ihatnak, ők úgyis mindig könnyen megszülnek és rengeteg tejük van, még mi, dolgozó tisztességes emberek kínlódhatunk...
Tanyavilág Ismét be lehet lépni 2011.03.06 20:06:54
Délutánig gondok voltak a szolgáltatónkkal, ezért sokan nem tudtak belépni a játékba. Most nálunk már flottul működik.A "raktár lassú nyitási" és gyár bugokat a holnapi nap folyamán fogjuk tudni javítani.P.s.: az ezzel kapcsolatos hibajelentésekre egyenként nem fogunk…..
Kedves Olvasók! Szeretném megosztani jó és rossz tapasztalataimat a miskolci Semmelweis kórház szülészetéről. 2009 júniusában és 2010 novemberében szültem ott. A 2009-es tapasztalataim nagyon negatívak, borzasztóak!!! Már a terhesgondozás alatt az NST vizsgáló asszisztense…..
rotarix 2011.03.09 12:36:56
@cottonmouth: köszönöm az egyetértést. Valóban az ellátáson kellett volna javítani, amit mostanra már megtett a kórház, sokkal több a tájékoztatás, segítség. De tudod érdekes, a legtöbb első gyermekes kismama le lett szidva, mert éhezik a gyereke, mivel sokaknak nem indul meg hamar a tej, illetve nem elég. De könyörgöm, ha nem mondja senki, hogy én menjek kérni pótlást, honnan tudjam magamtól?! Én azt hittem ellátják bent a kicsit. Más azt hitte elég a gyerekének a teje, honnan tudjam mennyit eszik egy újszülött?

A védőnő is már szülés előtt felkészíthetné a kismamát a rá váró dolgokra, lehet nyugodtan tanítgatni a leendő anyát...
rotarix 2011.03.09 15:31:28
@Irkutszk: egy adag por volt, nagyon erős hatású... enyhített a tüneteken, de nem mulasztotta el, Augmentint szedtem utána.
rotarix 2011.03.09 15:35:32
@Leroi: igazad van, elnézést érte. Agyonhajszolt alulfizetett nővérek, akik belefásulva a munkájukba úgy bánnak velünk, mintha nem is emberek lennénk és ez sajnos egy lelkileg és testileg meggyötört kismamának elég rosszul esik.De mindig van 1-2 mosolygós, kedves nővérke, aki segít, aki meghallgat, valahogy ők nem tudom... a mai nővérállomány gyöngyei :) sajnos ritka...