Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FeniX- (törölt)

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi pöcsköszörűk, a szó minden értelmében: kicsi a blokkjuk, vinnyognak, büdösek, pörgetni kell őket. Az ember használhatatlan szarnak gondolná az ötvenes endurókat. Aztán, ha jobban odafigyelünk, észrevesszük, hogy nem feltétlenül gnóm törpék ezek, hanem egész testesek…..
Az akciófilmekben amikor már elfogytak a vicces néger mellékszereplők mert éppen Martin Luther King nap van és tolják a csirkecombot ,akkor jön humor elemnek a zöldfülű. Karakterünk általában szolárium cum laude diplomával a zsebében és legalább három bügy-bügy szakkör…..
Érdekes kísérlet volt, a klasszikus GreenHouseControl példát újra elővenni, és átírni, csinosítani.Kíváncsi voltam, hogy menne reflexióval, ha osztály objektumokat és konstruktor objektumokat használok.A buktató a dologban az volt, hogy példányosítani kívánt objektumom belső…..
Néhány szót ejtenék a paraméterezett típusokról, ugyanis nemrégiben olvastam róluk, és nekem totál nóvum volt a dolog, illetve nem, de azért mégis. Megmondom a frankót lesz erről később egy iromány (mármint a generikusokról), de most csak az egyszerü paraméteres osztályokról…..
:-)Sziasztok...ööö, Kár Karcsi vagyok..és Juditt..ja nem.Igazából egy kezdő programozó irományait láthatjátok majd itt, legfőképp Jávában és Php-ben, és arra gondoltam, hogy együtt, Veletek lehetne fejlődni valamerre, mivel ilyen önfejlesztő szakkört még a neten semerre sem…..