Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petyulino_

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudhatjuk, hogy a gyereknek miért nem volt jegye, de nem hiszem, hogy rendőrrel kellett volna leráncigáltatni a vonatról. Kivált, ha tényleg nem tudott jegyet venni.   Helló! Nem velem történt az eset, de sajnos szem és fül tanuja voltam ma reggel egy megalázó és…..
Anyánk az Index cikket írt  Lomniczi főbírói működéséről, akinek a megbízatása hamarosan lejár. Utódjáról nem sikerült dönteni, de az biztos, az államfő nem akarja, hogy maradjon. Pedig mindent megtett az újabb hatéves ciklusért, a pártok látva nagy igyekezetét a…..
A drogos bűnözők, így finoman árnyalva mind a félmillió magyar börtöntöltelék drogfogyasztót, újabb csapást szenvedtek el. Ezúttal nem padon üldögélő csendes szmókerek kerültek rács mögé, hanem - úgy tűnik - valódi bűnözők. A másfél héttel ezelőtti akció…..
Hóbelevanc Gyerekgyilkos gyerekek 2008.05.27 15:30:00
Ismét van miről írni a bulvárlapoknak napokig esetleg hetekig. Már nem azzal kell megtölteni a főoldalakat, hogy valamelyik sztárunk szőrtelenítette-e a bikinivonalát vagy mit vacsorázott legutóbb. Ismét történt gyilkosság, méghozzá abból is az egyik legfelháborítóbb fajta, a…..
Mit tehet szegény parkolóellenőr, aki korán reggel eltéveszti az utcanevet a büntetőcédulán? Visszamegy és újra megbünteti az autóst, ha még mindig ott áll, ezúttal jó címmel: Egy ismerősöm látogatott meg, és hetfő este a Hunyadi téren parkolta le az autót. Reggel,…..
Múltkori lovastáboros történetünk lópikula ahhoz képest, amit Rékáék tapasztaltak. Miután gyermeke két nap után közölte, hogy fél napot unatkozva kóvályognak a Mustang Lovasclub táborában, és ezt anyuka sérelmezte, hadsereget megszégyenítő megszégyenítésben lett része:…..
w Mobilpapok dáridója 2007.09.06 06:00:00
Testvéreim, magyar hitűek! Megnyomorított életünk minden keserves napján szembesülünk azzal, hogy a csalással, hazugsággal hatalomra került kormány nyíltan háborút visel a magyar vidék, a magyar falu ellen. Tudják, hogy a magyarság megtartó ereje nem a döglesztő levegőjű,…..