Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrolympia

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvileg ez csak a versenyzőknek lényeges gyakorlatilag nem.A pózolást kétféleképpen lehet csinálni:jól és szarul. A pózolás lényege elvileg az hogy megmutassa a versenyző a fizikumát minden irányból és most lényegtelen hogy kötelező vagy szabadpóz. És a pózolással ki…..
mrolympia 2011.04.24 21:05:27
Először is mi kell 1 jó versenyzőnek diétához:-sok kaja-sok tápkieg-sok kox-sok szabadidő-sok pénz hogy mindezt megvedd Első lépésben Eldöntöd milyen diétát akarsz csinálni.Ha ez megvolt és nekikezdessz akkor tartsd is be.Lényegtelen hogy milyen diétáról beszélünk a…..
Nemsokára jönnek az újak és rátok bízom hogy kit akartok látni:Ronnie edzővideókRühl edzővideókCutler edzővideók..
mrolympia 2011.04.12 13:40:19
Óóóóóó igen ma főzőkuckó lesz és leírom hogyan szoktam elkészíteni a csirkecsöcst.A hozzávalókra menet közben derül fény!Először is le kell vadászni az állatot.Miután ez megvan és a felesleget eltávolítottuk róla felkockázzuk a kívánt mennyiséget(nálam ez most 40-50…..
Akkor most közkívánatra:-Ha sokat felülésezek kockás lesz a hasam-Ha valaki nagy az biztos sokat koxol-Minél többet eszek annál gyorsabban növök(ami igaz csak hájban)-Az étrendkiegészítők károsak-Minden testépítő agresszív-Diéta nélkül le lehet fogyni-Normális mozgás…..
mrolympia 2011.03.29 17:31:43
Nem tudom miről írjak majd,de majd ha kitalálom egyből megírom.(vagy adjatok tippet!)..
mrolympia 2011.03.26 18:38:35
mrolympia 2011.03.26 18:56:39
Nos igen ez egy elég nagy kiterjedésű izom ami több részből áll.Hátedzésnél figyelni kell arra hogy a hátnak van szélessége,vastagsága és alsó része.A hát hát szélességét(vagyis a széles hátizmot) a lehúzások és húzódzkodások adják.A vastagságát az evezések.Az alsó…..
Na ez a legröhejesebb téma.Annyira egyszerű hogy már fáj de mégis olyan faszságokat találnak ki az idióták hogy az már veszélyes.Először is így NE diétázzunk!!!Másodszor:-nincsenek csodaszerek-nincsenek csodamódszerek-nincsenek csodagépek-nincsen csodaedzés.Diéta van!A…..
Ez egy gyakran felmerülő probléma főleg a kezdők és a sík idióták körében.Nem fogok sok szót pazarolni erre a témára mert eléggé egyszerű.Először annyit közlök veletek hogy az amerikai cégek termékei nem azért olyan drágák mert húdekibaszottjók hanem mert be kell őket…..
mrolympia 2011.03.20 16:26:56
www.redis.ro/concentrate-proteice/98-protwhey-r.html A redisről hallottatok már?:D Most akarom kipróbálni ezt a tejsavót(95%+5% kazein) 7000ft kg,szerintem az ára,meglátjuk majd a minőséget.
mrolympia 2011.03.20 16:27:49
A vállat muszáj edzeni!Még a rajok is szokták.3 fejből(rostból)áll.Első,oldalsó,hátsó.Általában 2-2-2 gyakorlat elég.Valakinek az elsőre nem nagyon kell edzenie mert minden nyomás(tehát a komplett melledzés) terheli.Ha mégis kell edzened a fej fölé nyomás,arnold…..
Na ez az az izom amit a legtöbb mítosz és hülyeség körbeleng.És az eddig látott melledzéstervek illetve mellgyakorlat kivitelezések azok amiken szinte beszarásig röhögtem.Azonnal le kell szögezni hogy jellegük szerint 2 féle gyakorlat van mellre:-nyomás-nyújtásA mellizom…..