Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quenn

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
se nem Svédország, se nem a Hold, történetesen. nyaralni voltunk, hazajöttünk, jó volt, a Kisnyúl azóta azt üvölti az utcán, hogy: 'menjünk a pi..ába! menjünk a Pi..ába!' rémesen frusztrált az első alkalommal (is), nem kifejezetten örültem neki, különös tekintettel arra, hogy…..
aki amióta velünk lakik, már a második szaros pelenkát eszi meg. hogy a maradékot, ami nem kell neki, azt belekenje a szőnyegébe. mennyit is adnak most állatkínzásért?..
akkor ideje beszámolnom a fejleményekről is. ha nem lenne az életem jelen pillanatban amúgy is egy kissé kaotikus (üzlet, Kisnyúl, írás, lakás, meg az élet), akkor még ugye a nyakamba is vettem egy koloncot, a Kutyát. a Kutya az egy érdekes jószág ebben az esetben. gyakorlatilag…..
Egyszer volt a hol nem volt eskü 2011.03.24 16:49:21
az életemre, hogy mire írni tudnék, összeesem a fáradtságtól. egyrészt a munka miatt, mert ugye minden hétköznap nyitva vagyok - mármint az üzlet, másrészt meg mostanában mindennap találok valami baszkurálnivalót. ma például virágokat ültettem az erkélyre, és ha már egyszer…..
az férfiember, aki:" Ha végez az ebéddel, és mondjuk sült csirke volt, akkor ami megmaradt mondjuk 3-4 része a csirkének, szépen összeillesztgeti mint egy puzzle-t és úgy rakja be a hűtőbe:-D ".sírok. ez totálisan feldobta a napomat:)ellenben ekletáns példa arra, hogy…..
quenn 2011.03.10 09:03:38
a következő párbeszéd zajlott ma le kettőnk között: [17:37:47] M: Michael Crichton ha elkezdett írni egy könyvet, volt,hogy hajnali 2-kor felkelt, hajtotta a lelkesedés[17:41:20] OUT: Michael Crichtonnak fog az agya még éjjel[17:41:28] OUT: nekem csak a nyálam csorog[17:41:48] M:…..