Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerbanek

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy német újságíró, aki egyébként a puszta Jennifer Rush-ának titulálja Wolf Katit, azt írta az Eurovíziós Dalfesztivál döntője előtti esélylatolgatójában, hogy a magyar indulóra már csak elvi okokból sem szabad voksokat leadni, mivel "Orbán kegyeltje", írja a…..
Egyet szögezzünk le: az IMF egyetlen legitim érdeke, ha már a rabszíjukon vagyunk, hogy a hitel-visszafizetés feltételeként a 3,8% hiánycélt számonkérje. Ahhoz, hogy ezt a kormány banksarccal, vagy az elsőszülött gyermekek szerveinek eladásából fedezi, semmi köze az IMF-nek.…..
Még mindig magam alatt vagyok picit, hát ezt a meccset, párharcot csak elveszteni lehetett, és meg is tettük a magunkét. Az eddigi meccseknél jóval kevesebb párharcot nyertek a fiúk, futómennyiség rég nem látott minimumon lehetett, pedig hát ezeket a kopipaszta paragvájokat azért…..
A Renault-újonc Romain Grosjean a Forma-1 mellett is folytatja polgári munkáját egy genfi bankban.”Kedden visszamentem dolgozni, hogy ne szakadjak el a valóságtól. Szerintem ez fontos, szeretem, eddig is csak az előnyömre vált” – idézte pilótáját a francia csapat…..
gerbanek 2009.08.27 15:34:08
@elinnen: nem benyalás, egyszerűen ez a reáliss helyzet-Alonso jelenleg fényévekkel jobb mint a Piquet gyerek meg ez a belga nyikhaj. A cikk rendben van, csak a cím felháborítóan nagy csúsztatás.
A nyár előhozza az egészen extrém Naiv Ügyfeleket. Ismerkedjenek meg Negyvenesefeggyessel, aki összesen 340 kilométert utazott egy villányi bortúráért, miközben annyira rühelli a bort, hogy a pincéhez érkezve egy pillantást sem vetett a célpontra, viszont minden áron Forma 1-es…..
gerbanek 2009.07.13 15:53:38
@staropramen: meglepő, hogy pont egy sörös oktat ki...
1. dohányzás más ügy, amúgy meg kiment cigizni
2. máshol kért sört
3. ezt a tévéért jogdíj dumát meg tudnád erősíteni egy törvényre való hivatkozással? én még ilyenről nem hallottam. (amúgy meg a pincér nem erre hivatkozva utasította vissza a kérést)
4. tisztában vagyok ezekkel a szabályokkal, egyet is értek velük, de a vörösbort nem szeretem, ezért a vöröshúshoz is fehéret iszom, és ezért ne szóljon le senki.
egyébként meg attól még, hogy valaki ért a borokhoz, nem kötelező sznoboskodnia meglátásom szerint, és nem kötelező beszólnia, ha azt mondom, hogy nem a magyar borok a legjobbak...
Nemrég jelentették be, hogy a június 23-ai budapesti Depeche Mode-koncertre már elfogyott mind a 35 ezer jegy. Aki nem jutott be, most örülhet, mert kb. csak fél évet kell várnia, és ismét próbálkozhat a, hiszen 2010 január 11-én megint Budapesten játszik majd a legendás angol…..
gerbanek 2009.05.05 13:06:01
A veszprémi kézilabdásgyilkosság megintcsak feladta a szokásos leckét a magyar sajtónak: mi a teendő olyan esetben, amikor egy esemény szereplői szinte biztosan cigányok, sőt ez az, amiről "mindenki beszél"? A válasz elméletileg persze egyszerű: ahogy soha nem…..
Azt szajkózzuk a karácsony óta, hogy amíg az Inter megnyeri azokat a meccseit is, amiken legjobb esetben is döntetlent érdemelne, a Roma pedig elbukja, de legalábbis pontokat veszít azokon, amik simán neki állnak, nem lehet kérdéses, ki lesz a bajnok. És valóban, ez bizony egyre…..
Első ránézésre tiszta lesz a forduló, mint anyánk híre, de amint a kezünkbe vettük az üveggömböt, elbizonytalanodtunk az eheti 13 + 1-et illetően. Vigyázó szemünket most a változatosság kedvéért a táblázat alsó fertályára kell vetnünk, hiszen egymás ellen acsarkodik a…..
Valahogy így kell feltámadni, ahogy a Milan csinálta (nem hiába hívő népség az olasz). A Rossoneri gondjai nem lettek sokkal kisebbek, de hogy tegnap a szezon eddigi legjobb meccsét kerekítették – nem kis mértékben a roppant szimpatikus Napolinak köszönhetően – azt ne…..