Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MimaTeDrága

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Éden hotel - 2x28 2012.04.20 07:50:00
Tegnap a Pandorán nyilvánvalóvá vált, hogy Csírában még annyira sem lehet megbízni, mint eddig, színészi teljesítménye pedig legalább olyan ijesztő, mint Brokié. Csíra megkapta az édenhoteles geciség mértékegységeként is ismert Fehér Pókmajom nevet, mert kiérdemelte. Hiper…..
hogyvolt Éden hotel - 2x26 2012.04.18 08:00:00
Három kani jött tegnap, de ez bentről csak kettőnek látszik, mert a szellemi fogyatékosok annyira nem figyelnek oda az ikrekre, hogy a nyilvánvalóan különböző csávókat lebuktassák. A harmadik meg Dávid, a csendes szociálpedagógus, aki úgy ejti az angol neveket, mint senki a magyar…..
MimaTeDrága 2012.04.18 14:49:02
@Cathcart_ezredes: Ezennel szentté avatlak, évek óta emlegetem a sorozatot,de egy ismerős vagy családtag se emlékszik rá, pedig én azóta is emlegetem, irtó félelmetes volt, azok a járatok meg ahogy jöttek kifelé a vízből...fúúúj...Köszönöm, hogy segítettél rájönni hogy mi volt a címe, megnézem valamelyik nap, hátha rájövök hogy nem is annyira félelmetes. :D

Amúgy szia mindenkinek! :)
Senki se felejtse el, hogy a jelenleg futó sorozatok legkeményebbike, legmotorosabbika és legdrámaibbja elérkezett kicsiny hazánkba, hogy a férfiak magukba szívják az áldott tesztoszteront, a nők pedig nedvesedő bugyival és üveges tekintettel meredjenek a főszereplő kidolgozott…..
hogyvolt VV4 - 4X85 2011.03.12 15:02:00
Idónak és lupacchiottánakÚgy akartam kezdeni, a tegnapi buliban jobban néztem ki, mint Lilu az öfiben, nem beszélve a sminkről, aztán rájöttem, ez nem túl nagy érdem, úgyhogy inkább azzal kezdem, fergeteges volt, egyetlenegyszer éreztem csak kínosan magam, mikor Zoltán Erika…..
MimaTeDrága 2011.03.12 16:04:13
@gastro vazze: kérlek ne legyél ideges egy ilyen szép tavaszi napon :) (árt a szépségednek)

A "loptam,csaltam,hazudtam" szöveget ő maga írta Young-G néven: www.mymusic.hu/outlawstyle .

A kocsilopásra vonatkozóan nem hiszem,hogy kiadna a rendőrség bármilyen adatot, de véleményem szerint nem zörög a haraszt,ha nem fújja a szél. (Hajninéni remélem nyelvtanilag helyesen írtam. :) )

A 65 kg-os utalást nem értem... :)

Többiektől bocs, nem akarok vihart kavarni a biliben, eltűntem.

Téged azért olvaslak Hajni,ha nem bánod. :)
hogyvolt VV4 - 4X80 2011.03.07 14:15:00
Mélységesen csalódtam tegnap, még az almás pite is megkeseredett a számban. A mamám Alekosz-fan. Nem tagadom, terveztem vele egy mélyinterjút a VV4-ről, de a mama a túl direkt dolgoktól elzárkózik, egyébként is be kell tartani az információ áradatának ökölszabályait. Először…..