Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Stylist

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Álom a lábadra 2011.07.29 10:45:00
Magas sarkú cipőt venni nem különösebben nagy feladat. Annál nehezebb azonban olyat találni, ami nem csak 5 percig kényelmes és nem töri véresre az ember lábát néhány órás viselés után sem. A legenda szerint a drága, designer cipők olyanok, mintha viselőjük felhőkön járna,…..
 Jil Sander 2011 idei tavaszi/nyári kollekciójánál láthattuk, hogy bátran alkalmazza a színeket. Feltűnt, hogy rendkívül élénk, "neonos" árnyalatokat használ. Ebből pedig született egy trend, ami begyűrűzött az idei kínálatba. Válogattunk néhány képet, hogy…..
Az olasz Vogue a burzsujkisasszonyok egyik kedvenc lapja – leszámítva persze azokat, akik hétvégén is csak a Közgazdasági szemlével mászkálnak a hónuk alatt -, éppen ezért nagyon érdekes, hogy mit gondol az újság Budapestről. Akik a cikk miatt jönnek ugyanis ide, azok…..
Íme egy kis előzetes a Topman 2011-es tavaszi kampányából. A most látható két fotón Christian Ochsenfahrt látható. Az első képen látható szett nagyon tetszik, így ahogy van, kéne!Nektek mi a véleményetek?..
HeStyle H&M: The Pants Collection 2011.03.04 15:30:00
Már hazánkban is kapható a H&M új, "The Pants Collection" elnevezésű kollekciója, ami kifejezetten a nadrágokra koncentrál. A kollekció darabjait a napokban meglestem az egyik budapesti H&M üzletben, de (egy-két kivételtől eltekintve) nekem nem igazán tetszenek és…..
Mr.Stylist 2011.03.08 13:15:42