Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lectus

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A FIDESZ nagyon belejött a kormányzásba. Pontosítva a hatalom gyakorlásába. Legújabb ötletük, hogy a munkanélküli segély jogosultsági idejét 270 napról 90 napra csökkentik. Erre a lépésre reagálva az RTL Klub Házon kívül című műsorában feldolgozta a témát.…..
  Vajon helyes, ha gyermekünket egészen kicsi kora óta arra neveljük, hogy szépnek kell lenni? Amerikában tombolnak a gyermekszépségversenyek. Idősödő, túlsúlyos anyukák tanítják a négyéves lányaikat arra, hogyan kellessék magukat a színpadon. Természetesen a habos-babos…..
“Önmagunk megtalálásának a legjobb módja, ha elveszünk mások szolgálatában.”      - Gandhi -   "A szemet-szemért vakítja meg az egész világot.”   - Gandhi -   “Először figyelembe sem vesznek, aztán nevetnek rajtad, aztán…..
LeCTUS-intelLeCTUS Tilos az Á 2011.04.04 17:16:00
A Tilos Rádió egy budapesti nonprofit rádió. Műsorszerkesztői csapatát különböző foglalkozású emberek alkotják. A rádió hallgatottságáról nem készült pontos statisztika, műsoridőponttól függően néhány száz és ezer ember figyeli az adást.     1991. augusztus…..
Nem mindenki engedheti meg magának, hogy a számára legkedvezőbb körülmények között élhessen. Ma már az építészet is „képzőművészetnek” mondható, hiszen vizuális kielégülést okozhat egy szép ház, ötletes megoldás.             …..
LeCTUS-intelLeCTUS Spanom, a Tibi 2011.04.03 19:30:00
Főiskolai tanulmányaim során megismertem egy olyan embert, akinek a munkája nyomott hagyott az életemben. Ő Illyés Tibor, az MTI egyik fotóriportere (ha nem a legjobb). Néhány munkáját szeretném közölni. ..
Amelie csodálatos élete Ha álmodozásra vágysz...   Amélie, a naiv fiatal lány Párizsban él, a Montmartre-on. Élete egyhangúan telik, egy környékbeli bisztróban felszolgálóként dolgozik, a szomszédokkal pedig olyan bensőséges kapcsolatot tart fenn, mintha egy kisvárosban…..
Három évvel ezelőtt hívta fel a figyelmemet egy kedves ismerősöm a Zeitgeist csoportra. Azóta minden filmjüket láttam és máig a hatásuk alatt vagyok. Megnyugtató, hogy létezik egy csoport, ami képes rá, hogy felnyissa az emberek szemét, hogy lerántsa a leplet a vallásokról, hogy…..
A rádiózás története Nézzék, a távíró nem más, mint egy nagyon-nagyon hosszú macska. Meghúzzák a farkát New Yorkban és a feje Los Angelesben nyivákol. Értik ezt? Namármost, a rádió pontosan ugyanígy működik: itt beküldik a jelet, ott pedig megkapják. Az…..
Vakondok-„az igazság odalent van”               Egy nem mindennapi magyar film került bemutatásra 2010 januárjában. Szabadidejüket nem sajnálva, egy lelkes csoport vászonra vitte a mai modern társadalom szubkultúráit.…..
Oknyomozó újságírás Magyarországon     Nagyító alatt a Célpont című műsor                  A sajtó megszületése bizonyíték arra, hogy az emberiség számára szükségessé vált a történelem megörökítése,…..