Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tyúki

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A skizofrén betegekkel együtt élő családokban az agresszió is jelen van az esetek 80 %-ban. Sajnos nálunk is előfordult, de mivel én szinte minden esetnél jelen voltam, így nem tudott elhatalmasodni. Mi egészséges emberek sem tudunk abba beletörődni mindig, hogy észérveinket nem…..
Skizotéria Hasonló életek 2010.09.12 17:52:06
Rég jelentkeztem ami azt jelenti ugye, hogy  remekül vagyunk. Attilámnak dolgozott az idő, 6 hónapja már, hogy a munkahelyen van, és most már lassan és kitartóan kiharcolta a státuszát. Persze ehhez kellett, hogy megfogadja Fabius és jó magam tanácsát, kommunikálni kell,…..
Tyúki 2011.06.08 13:06:44
Sziasztok!
Kívánok nektek Tündi és Győzi nagyon sok jót,kitartást,és szeretet, és sok sok apró örömet, mert nekünk az is számít!

Tyuki (avagy Tünde) vagyok.Örülök, hogy rátaláltam erre a blogra,mert sok erőt merítek belőle,de sokszor rám tör a félelem,és az elkeseredettség. Fényeskével már felvettem a kapcsolatot,találkoztunk, beszélgettünk,elmondtam az én 20 éves nagyfiam történetét, ami nagyon hasonlít a Tündi+Győzi esetére. Az én fiamnál ez már kb.2,5 éve kezdődött, de én nem tudtam erről a betegségről semmit, és azt hittem ha valami furcsaságot tapasztaltam, hogy biztosan füvezett, mert azt tudtam, hogy többször megtette . Ő is 2 évet édesanyámnhoz került vidékre,de érdekes módon kezelés nélkül,újra bekapcsolódott az esti gimnáziumi képzésbe, és az 11. évet nagyon jó eredményekkel zárta. Nálunk most húsvétkor történt egy fellángolás, és Martin tört,zúzott. De ettől nagyon megijedtünk és Őis,és hajlandó volt eljönni velem egy orvoshoz.5 hetet volt kórházban, most pillanatnyilag adaptáción van,és 2 hetente kap majd egy injekciót,és esténként szedi a Leponexet. Minden apróságnak örülök,ha beszélget velem, ha azt mondja menjek el vele sétálni,vagy mivel nagyon szeret rajzolni rajzol nekem egy szép képet.Nem akarjuk siettetni az iskolát sem, és a munkát sem,de azért meg szeretnélek kérdezni Tündi, hogy milyen jellgű iskolát találtatok,amit nappalin tud végezni a nagyfiad? Mi még az út elején vagyunk, és tudom, hogy senki nem tudja garantálni, hogy minden rendben lesz. Mindenesetre köszönöm Áginak a bíztatást,és nagyon jó lenne egy olyan klub, ahol összejöhetnénk, és személyesen is beszélgethetnénk. Mindenkinek kívánok szép napot, és kitartást! Üdvözlettel: Tyuki(Tünde)
Skizotéria Kórházban újra 2009.12.17 09:10:00
Ezúttal minden sokkal gyorsabban ment, mint első alkalommal. A kórnak nem volt ideje elhatalmasodni, és átvenni az uralmat. A bevállt gyógyszer is megvolt, nem kellett terápiát keresni, csak alkalmazni. A bumm-bumm injekciót nem engedtem adni, és nem is volt indokolt. A legfontosabb…..
Tyúki 2011.05.12 10:18:46
@fényeske:
Szia Fényeske!
Már egyszer írtam neked,amire nagyon kedvesen válaszoltál is. Tyuki vagyok. Leírtam, hogy a fiamnál lévő tünetek nagyon hasonlóak, mint amiket a blogban olvastam. Végre rá tudtam beszélni, hogy menjünk el szakemberhez,és a SOTE klinikára mentünk Dr.Baran Brigittához. Vállalta, hogy befekszik a kórházba kivizsgálásra. 1 hete van ott. A kezelőorvosa tegnap mondta el nekem a szörnyű mondatot, amit már rég sejtettem,de sokkolóan hatott rám,-SKIZOFRÉNIA. Az első pár napot egy kedélybetegek osztályán töltötte,és elkezdték gyógyszeresen kezelni,de az én fiam mindenáron haza akart menni, ezért le került a zártosztályra. Olyan érzésem van, mintha szétesettebb lenne, mint ezelőtt egy héttel,és a körülötte lévő betegek is betegebbek,mint ő. Fényeske,azért írok neked, hogyha tudsz segíteni nekem,hogy veletek, akik ezen már keresztül mentek valahogyan felvehetném a kapcsolatot,mert tudom, hogy nagyon erősnek kell lennem,de most nagyon fáj így látnom a gyermekemet,és ha tudsz bármilyen tanácsot adni nekem bármiben kérlek írj nekem. Vagy ha van lehetőség személyesen találkozni azok közül az édesanyák közül, akik mindezeken keresztül mentek, ami nálunk most kezdődött csak el. Nagyon szép napot kívánok neked! Köszönettel.Tyuki(Tünde)
Skizotéria A feladásról 2010.09.21 18:27:25
Miután több hete levelezek több hozzátartozóval is, megérett bennem, hogy megírom ezt a posztot.  A blog a skizofréniáról szól, nem egy influenzáról, nem egy vírusról, amit 1-2 hét és ki lehet feküdni, vagy antibiotikummal lehet kezelni. Én őszintén írtam le a…..