Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyzsolt64

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta szó van róla, de úgy néz ki, a rémálom valósággá válik. Egy újabb izgalmas épülettel lesz kevesebb A város. A fideszes önkormányzat lebontja a még mindig korszerű, egész Európában egyedülálló minimalista alumíniumborítást a Corvin Áruházról. Szomorú. A Józsefváros.hu közölte: lebontják…..
„De teljesen mindegy, hogy hányan vagytok, és hogy kinek miből doktorált a szerelme, aki semmibe veszi. Attól, hogy a hülyeség gyakori, még hülyeség marad és neked a sajátoddal kell foglalkoznod. Az egyik legidegesítőbb tulajdonságod – azon kívül, hogy 0-24-ben egy ellenkező nemű személy…..
Egy kollégiumi Facebook-csoport néha a legjobb hely arra, hogy rájöjjünk: az emberek egyformábbak, mint hinnénk. Elég egy kósza poszt. Egy tegnap esti kósza poszt láttán kötelezőnek éreztem Chet Faker Gold-ját hallgatni, és mélyeket lélegezni. Bár nem annyira, hogy patetikus jelenetként tudjam…..
nagyzsolt64 2018.01.22 09:48:50
"Össze akarom állítani életem aktáit. Ki tudja, mennyi időm van még? ..." Teljesen ebbe a dimenzióba repített az írásod ezen a késő-korai órán. Köszi, hogy ilyen értelmezési-feladvánnyal ajándékoztál meg - kiről is szól ez a történet :D

Amennyiben reflektálható az olvasmány - számomra mindössze az élet elkerülhetetlen drámája játszódik le, mely végül az origóba tart. A két szereplő közül a kis gyufaárus pathfinder-lány életútja tűnik könnyebben feloldhatónak... Az igény teremt lehetőséget és nem fordítva: Dr. X fő-gonosz testesíti meg az otthon nem beteljesült impulzusok hiányát. A fejlődés mindig fájdalmas, de a feloldás irányába térít. Dr. X sokkal nehezebb helyzetben van, mert bár a felszínes szemlélődő számára olybá tűnik jól járt - hiszen fiatal puncit kerített kézre - valójában egy közintézmény díszletei között játszhatja csak el a "férfi" (apuci) szerepét. A langyos vízben pedig könnyű elmerülni, így neki sokkal nehezebb lesz feloldania élete ezen keresztjét, túl élete zenitén. Ám ha lefejtjük az írás érezni vélt prekoncepciót - még az is megeshet valamelyik dimenzióban, hogy nincs semmiben hiány, mindössze megtalálták egymást. Vagy, hogy végül keretes legyen a szerkezet ill bejárjuk a 360 fokot - azt a régről felsejlő arcot idézném, aki abba a szobába is besétált ahol most lakom: "lehet csak dugnak egy jót" :)
nagyzsolt64 2018.01.22 11:35:37
@Szelid sunmalac: Inkább Hamvas...
nagyzsolt64 2018.01.22 15:21:18
@...Szerintem: véleményem szerint felesleges a poszthoz nem kapcsolódó "probléma"-felvetésbe a nemeket belekeverni. Egy egyszerű példával élve: a szereposztó dívány másik oldalán nagyon sok esetben egy meleg színházigazgató ül, aki a férfiakat használja ki. Nem a nemiség kérdésén kellene tehát lovagolni, hanem azon, hogy a nemet mondás hiánya miből fakad - hogy a mindennapokban, amikor egy ilyen szituáció felmerül - miért nem rúgjuk rá a az asztalt a másik félre leborítva a Herendi készletet (amely magával húzza a csipketerítőt is). A megalkuvás művészete egyik nagy erősségünk, nem férfi-nő konstellációban, hanem globál: az élet minden területén. Ennek mibenlétét lenne célszerű inkább boncolgatni.
A paksi beruházás maradt Orbán Viktor utolsó hosszú távú projektje, ezért tíz körömmel fog ragaszkodni a megvalósításához. Az olimpiai pályázat elbukása után a kormánynak most mindennél fontosabb felmutatni egy sikeres „nemzeti ügyet”, épp ezért mindent el fog követni annak érdekében, hogy a paksi…..
nagyzsolt64 2017.02.27 14:47:26
@eßemfaßom meg áll:

Pl. tényleg sok lóvé, de van pl a mesterséges gáz, amit ha többlet van, termelnek - aztán azt éjszaka el lehet szépen égetni, amikor pl. nem süt a nap, vagy nincs szél. Tudom, hogy drága, de egy alternatívaként nem rossz.
nagyzsolt64 2017.02.27 14:57:43
@eßemfaßom meg áll: többször elmondtam. Igen, hoznék áldozatot a jövő generációk érdekében - te nem?
nagyzsolt64 2017.02.27 14:59:55
@eßemfaßom meg áll: ha akkora jön, ami elfújja a magnetoszférát, valóban baszhatom. De amíg ez nem történik meg, addig ne zúzzuk le feleslegesen a bolygót.
Bejárta az egész sajtót a hír, hogy a NÉBIH vizsgálata szerint gyakran rosszabb, gyakran pedig más minőségű, ízű termékeket forgalmaz néhány multi Kelet-Európában. És? Fotó: Mideats.com képe alapján Világevő..
A Queen-koncertek történetét feldolgozó több forrás is azt tartalmazza, hogy az együttes eredeti felállásában utolsó, 1986-os turnéja során Budapestre két koncertet terveztek, amelyek közül az egyiket lemondták. Ezen információ alapján néztünk utána annak, hogy mennyiben volt…..
Orbán Viktorék fű alatt elintéztek egy 4 ezer milliárdos üzletet. Ami csekély 30 évig fogja növelni az államadósságot és a konstrukcióról nem tudunk semmit. Nem Putyinnal vagy Oroszországgal vagy az atommal van a bajom. Hanem a nyilvánosság teljes kizárásával. Mind a nyélbe…..