Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pasa01

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen csak irónia, és elég szomorú, hogy a német választásokon is már kampánytéma lett Magyarország :(( Magyarország, így szeretlek! /Forrás: http://pecs.varosom.hu/ 2017, Európai Unió...
Megbuktatok. Megbuktatok, már a nemzetközi porondon, megbuktatok már a gazdasági területen, demokrácia kritériumokban és országvezetésben. Most egy hóesés buktatott meg Titeket. Nem kicsi hóesés és nem kicsit buktatott meg Titeket, hanem nagyon. Semjén lovagol...…..
TComment Az autózás őrültség 2012.12.12 09:29:59
Aki használja az autóját, ne gondolja, hogy ötvennél kevesebből kijön. Ha még mindig azt hiszi, kezdje el írni, és majd beszélünk egy hónap múlva. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Szemből támad Hol van már a tavalyi hó, kedves barátaim, Hol? Lassan már az idei is megérkezik, ami rossz hír, mert fűteni kell majd, a gáz pedig drága, nagyon drága, nem magyar embernek való. Hogy valami jó hírrel is szolgáljak a rezsiköltségek várható emelkedése mellé, a…..
Kézifék? Nem szoktam használni. Visszahúzom eggyel, lelépek a kuplungról és már megy is keresztbe - mutatja be Balázs a gépet. A száz százalékos sperr, a.k.a. hegesztett diffi nem túl kezdőbarát, de annál látványosabban lehet vele autózni, ha ráérzel. Gyomromban háború dúl a…..
Pasa01 2012.06.10 22:58:04
@dr. Ez is csak egy nick: Csúszott már meg alattad valaha jármű úgy, hogy akartad? Dehogy is... Tán vezetni sem tudsz. Csak ülsz a gép előtt a bőröd határait napról-napra tágítva, mint egy telefosott búvárruha. Ingerszegény környezetedben fél órát görcsölsz, hogy hogyan köszönj majd a pizzafutárnak, mennyi jattot adj, 50, 100 Ft-ot? 2-3-szor el is csábulsz valami nettündér masztizásától, de a savanyúság csak nem akar távozni.
Jó buli ez, hidd el! Ha találsz valakit, aki egyszer lehúz a bránerről, felejtsd el a nagy cuppanást és ülj be egy autóba. Ne parázz, te csak jobb ember lehetsz.
A New York-i metrón rengeteg idiótával lehet találkozni. Persze a budapesti se kutya, de azért a Nagy Alma rátesz egy lapáttal. Mondhatni, már a nagy számok törvénye miatt is többnek kell lenni, hiszen  nappal, csak Manhattanban nyolcmillió ember fordul meg. Erre jön még a több…..
Pasa01 2012.01.06 00:00:12
A Lotusok szinte eltörpülnek még a Swift mellett is Sokan álmodnak arról, hogy egyszer híres pilótákká válnak, de az odáig vezető út olyan rögös – és bizony nem olcsó -, hogy hamar feladják álmukat. Pedig van megoldás. Mai cikkünk komentposztja...
Fantasztikus győzelem Cipruson, és bajnoki cím egy közel sem tökéletes szezonban. Ha a Monte Carló-i, vagy csak a jaltai rali előtt valaki azt mondta volna, hogy a sorozat 2011-es bajnoka az addig nem túl meggyőző Mikkelsen lesz, valószínű bármilyen okfejtését elengedtük…..
Pasa01 2011.11.06 22:21:31
Helen Pynor ausztrál művész legutóbbi, Liquid Ground című fotósorozata kétségtelenül a gyomorpróbáló alkotások közé sorolható. A hölgy, aki amúgy is baráti viszonyban áll a vízzel, az emberi testtel és a belső szerveinkkel, 2009 és 2010 között átélt londoni…..
Pasa01 2011.07.14 19:33:59
autózz! Képcsokor Tőlem, Nektek 2011.05.17 10:30:00
Már egy ideje tartogatok néhány képet a gépemen, amiket meg szeretnék osztani. Javarészt én fényképeztem, bár van amit ismerős küldött. Fogadjátok sok szeretettel.Ez a kép nem túl kirívó, a lényege annyi, hogy a Nissanosnak sikerült pont úgy beállnia, hogy két helyet is…..
Pasa01 2011.05.17 22:14:50
@yoces fraktal: Nem álmodtam rosszat, nem aludtam. Tele van a tököm az olyanokkal, akik azt gondolják, amit a gyökér írt. Biztos kapott egy háromezres csekket valami szarért és így akar elégtételt a saját hülyeségéért.