Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vflis

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állandó topic nálunk is egy-egy poszt alatt, hogy az AppStore nem ad lehetőséget a programok kipróbálására a vásárlás előtt, képek és youtube-os videók alapján választunk, aztán sírunk, ha mégsem azt kaptuk, amit akartunk. Sokan állítják, csak emiatt törik fel a…..
vflis 2011.06.04 15:15:43
@Ollokes: ilyesmit nem mondtam, nem becsapásról van szó, de te visszamennél egy közértbe és közölnéd az eladóval, hogy bocs, de nem ízlik a snickers, kérem vissza a pénzem... Akár ki is írhatnám, hogy "A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el."
A titok a 11 szám mögött ! Félelmetes – olvasd végig és próbáld ki. Ha nem hiszel a véletlenekben – akkor is olvasd végig, nagyon érdekes. 1) New York City 11 betűből áll. 2) Afganisztán 11 betűből áll. 3) Ramsin Yuseb 11 betűből áll. ( A terrorista, aki…..
Ha egy prostituáltat szexre kényszerítesz, az erőszak, vagy rablás?? Ha megpróbálok veszteni, de mégis nyerek, akkor az siker?? Hogy-hogy van a Flisnstone családnak karácsonya?? Mi lenne ha Pinokkió azt modaná, hogy meg fog megnőni az orrom??  ..