Regisztráció Blogot indítok
Adatok
upsalla

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt blog!   Családunkat szomorú veszteség érte még 2011 júliusában. A blogot körülbelül ezután egy-két hónappal kezdtem el olvasni. Nagyon tanulságos, sokat lehet belőle tanulni és végeredményben a legjobb az benne, hogy a beküldők, akik közé immár én is tartozok,…..
upsalla 2012.02.21 20:29:42
@Androsz:
Tévedsz, ha azt gondolod, hogy nem vonják felelősségre! Aki gyakran követ el hibát, és nem törődöm a munkája, az előbb vagy utóbb belefut olyan hozzátartozóba, aki nem hagyja a dolgot annyiba! Egyébként a nemtörődöm orvost a kollégái sem szereteik. Én a fent említett "másik történet miatt" feljelentést tettem, és mint sértett, megtekinthettem a tanúvallomásokat. El sem hinnéd, hogy az orvosról a saját kollégáinak micsoda véleménye volt, és el is mondták. Én akkor láttam, hogy Nekik is teher egy közösségben a szar kolléga.
Nincs mese, a köztársasági elnök útelágazódáshoz érkezett. Fürkésszük ki Schmitt Pál gondolatait. Valamennyire normális, hogy leperegtek róla a korábbi csetlés-botlások miatt kapott "humoros megjegyzések" - bár álllamfőről szerintem a világon sehol nem írtak még…..
upsalla 2012.01.19 21:43:49
@Ma Baker: volt
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
upsalla 2011.11.21 23:03:56
@mandarinkisasszony: @jános515: Szerintem "mandarinkisasszony" inkább egy tökkisasszony, aki csak szeretne diplomát......
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
upsalla 2011.08.03 23:05:00
@miva?: el tudom képzelni ezt a kis sok számú valakit ahogy üldögél a gépnél a kis boxer alsólyában a girnyadt testével, és nagyokat posztol
upsalla 2011.08.03 23:08:05
@gfjfhj467676768: Tényleg, és ilyenkor hol van a szép barátnő? Szerintem vele kellene játszadoznod inkább!
"Meglehetősen hosszú időbe telik, míg hazánkban a szocializmus és a kapitalizmus között az ideológia terén eldől a harc: melyik győz. Ennek oka az, hogy még hosszú ideig fenn fog maradni országunkban a burzsoázia és a régi társadalomból származó értelmiség befolyása,…..
Kedves Praxis blog! Egy ismerősöm ajánlotta az oldalt, miután elmeséltem neki a velem történteket. Azt mondta küldjem el önöknek, én pedig így is teszem. A nevemet is nyugodtan közzétehetik. Sajnos nem volt időm a blogban eddig megjelent összes esetet végigolvasni, ha volt már…..
upsalla 2011.05.30 23:07:10
@cottonmouth: Hüvös vízben?
Én a hűtőfürdős lázcsillapítást úgy tanultam, hogy annyi fokos vízbe tesszük a gyermeket, amennyi a testhője, és fokozatosan normál hőig hűtjük, mondjuk 10 perc alatt. Ha esetleg gyermek libabőrös lesz nem folytatjuk.
Én mindig így csináltam, és a visszahűtés ideje alatt teleraktam a kádat játékokkal, miközben pedig nagyon lassan csorgott a hideg víz, én azt kevergettem, és közben játszottunk.
Tisztelt blog! A gyermekem a múlt héten az iskolájával kötelező fogászati szűrésen volt. Egy évben azt hiszem, kétszer mennek az osztályával. Mivel korábban elég sok rosszat mesélt róla a fiam, ezért kb. fél éve saját fogorvoshoz visszük. Az orvossal abban maradtunk, hogy…..
upsalla 2011.04.07 18:04:36
@rothman: @Máгia: Szűrővizsgálat ide vagy oda, ha gondot látnak, nekiállnak megcsinálni, aztán sikerül, ahogy sikerül.

Ezt elkerülendő, én úgy oldottam meg mind három nebulóm esetében, hogy amikor kiderült, hogy fogászati szűrés lesz, előtte lóhalálban elrohantunk a saját orvosunkhoz, aki megszűrte, vagy megcsinálta, és mi erről vittük az igazolást, és ezt mutattuk be. Ennek ellenére a szűrést engedtük.
Tisztelt blog!   Röviden szeretném önökkel megosztani tragédiánkat. Kérem az adataimat ne tegyék ki a blogba. Az előzményekkel és korábbi kálváriánkkal nem untatnék senkit, a közepébe vágok. Anyósom 65 éves volt, amikor végbél daganatot diagnosztizáltak nála. Rengeteg…..
upsalla 2011.03.27 17:16:25