Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Surgut

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A téma Lola (aka Korsós Judit) és rajongói (biztos tudjátok, hogy melyik fiatal, népszerű, tehetséges énekesnőről van szó). Eljutott hozzánk Lola friss hírlevele friss koncertképekkel és a szokásos popipari baromságokkal ("A tinisztár végre egy fotón kedvenc…..
Mindenki legnagyobb örömére ma a TV2 bemutatja nekünk Uri Geller kalandos életét, csak, hogy ne lankadjon a lelkesedés. Gondolom, átváltozik benne csírázó növénnyé, meg ketyegő órává, de legalább egy ugráló kiskanállá. Nem is mondom meg, mikor lesz a műsor, akit érdekel, az…..
Surgut 2008.04.02 15:31:02
1.) Szex Egy míting per definitionem unalmas, de ne tagadjuk, akadnak vad, sőt néha élvezetes pillanatok is. Az igazi firkáló ilyenkor ösztönösen kibiztosítja a rostiront. A korábban már emlegett kétnapos indexes megbeszélésen egy első hallásra szárazon elemző mondat csalta elő…..
Nem tudom, megfigyeltük-e, hogy a vasárnapi Heti Hetesben Sir Edmund Hillary haláláról sikerült megemlékeznie a társaságnak, de a szintén múlt héten elhunyt Körmendi Jánoséról valahogy nem. Pedig. Pedig Körmendi János egy kicsivel közelebb áll hozzánk, mint a 7 liter…..
Subba Bréking nyúz 2007.09.05 11:04:41
Havas elmúlt időkben tanúsított viselkedése, és megnyilvánulásai nem illeszkednek a csatorna szellemiségéhez, műsorpolitikájához és hosszú távú terveihez...