Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Izamamája

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem voltam formában vasárnap reggel (valójában már napok óta), mikor elindultunk a rituális Velencei-tó körbefutásra. De ha már járt a szám, és megígértem Rrrókának, hogy elviszem, szóba se jött, hogy kihagyjam ezt a kedélyes eseményt. Olyan hideg volt, hogy a kocsi hosszú…..
Izamamája 2012.12.13 22:09:21
Több napot töltöttünk itt, mert megérte. Élményeink címszavak szerint csokorba szedve alább. A város en-gros. Egyszerre kicsi és nagy, azaz lefordítva a mi nyelvünkre: elég kicsi ahhoz, hogy esténként a vörös lampionokkal dúsított szűk utcácskákban tébláboljunk, kezünkben…..
Tegnapi, azaz negyedik tokiói napunkon valami nyúlékony, árnyékos ázsiai esőszimuláció vert végig rajtunk, nem is az a hűtőfolyadékos fajta, hanem inkább az, amire az ember csak laposakat pislog, hogy ezt most akkor minek. Főleg, amikor mindez egy futurisztikus élménybe pakolva…..
Nagyutazás Első nap: Tokió 2012.04.09 02:53:00
Kelj fel, és írj! sugallja Lilla a Horidome villa miniatűr és vajsárga szobájában hajnali hatkor, és ez inkább egy késői, mint korai noszogatás, a biológiai óránk szerint ugyanis még mindig tegnap este van, és ez újra egy kivételes lehetőség arra, hogy egy olyan napról írjunk…..
Cat Ba barátságosan fogadott, és nem a vietnámi értelemben vett, rossz angolságú, harsány barátságossággal (ami magába foglalja a "Please welcome!", illetve "'Welcome to you!" című kedvenc felirataink használatát), hanem egy megnyugtató ürességgel. Mármint…..
Reggel koran fogunk megerkezni Ninh Binh-be, mondtak az Open Tours buszjegyet nekunk eladok biztatoan. Az jo, gondoltuk akkor, mert idejeben ki tudunk menni Tam Coc szenzacios karsztjai koze, meg mielott szamtalan turistabusz farolna be a Hong Phong utcaba. Jeleznenk, Hong Phong utcabol eddig minden…..
No hátha most menni fog. A link:picasaweb.google.com/lillushazse/MekongDelta# ..
Valamiféle gekkò van a falon velünk szemben, és centinként közeledik. Vélhetôleg kiszagolta ezt a 333 EXPORT címü vietnámi sört, ami megjárta velünk a Mekong-deltát, miután találtunk négyet a hálòszobákban a vietnámi családnál, ahol laktunk a tegnap. Epp nézegetjük a…..