Regisztráció Blogot indítok
Adatok
debby79

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még külföldi honlapokon is ritkán látni ennyire extrém arccal rendelkező személyt, aki még csak 21 éves, és ráadásul lány! A rengeteg piercing, és az arcon lévő vágások arról tanuskodnak, hogy Meggy, vagy művésznevén "arcticshewolf" kellőképpen beleásta magát a…..
debby79 2011.03.07 18:08:41
@Coyote82:
Sziasztok!

Most készülök az első tetoválásomra, és a neten nézelődve jutottam erre az oldalra. Mielőtt még bárki félreértene, nem ítélek el senkit sem az itt látottak alapján!!
Csak érdekel, hogy egy egybként (bár "szűz" arcát nem láttam) csinos lányt mi visz rá az ilyen testmódosításra? Gondolom ezt a kérdést már számtalanszor feltették nektek, de csak megérteni szeretném. Lehet elsőre kicsit sokat is láttam a lehetőségekből, nem is értem mindet igazán. Ez életérzés, vagy divat, esetleg önkifejezés? Ha önkifejezés akkor ezzel mit szeretne mondani? Lázadó, vagy esetleg a maga ura és bármit tehet a testével? Most jön az unalmas kérdés, mi lesz később, hisz mégis csak az arcáról van szó, amit nem takarhat el anélkül, hogy az "átlagember" ne gondolná azt, hogy valami nem stimmel. És a megbélyegzettség? Bevallom őszintén, első pillantásra nem nagyon értettem, hogy mit is láttok rajta szépnek. És még most másodikra sem :) A hiba lehet bennem van :) Szóval ha nem tartjátok unalmasnak, vagy fárasztónak felvilágosítani engem, megköszönném a válaszokat, vagy a magyarázatokat :)
Üdv mindenkinek:
debby.