Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pak

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pisztollyal császkál ahelyett, hogy nyugodalmasan pipázna és meséket olvasna esténként a gyerekeinek. Több időt tölt el a tükör előtt, a konyhában mint a mutter, és a legváratlanabb helyzetben kezd az érzéseiről beszélni. A jóérzésű ember pedig imádkozni kezd, hogy fogná…..
pak 2010.07.15 15:46:00
A TBBT volt az a sitcom, aminek a premisszája hallatán azonnal nemet mondtam, mit érdekel engem egy szőkenő meg négy geek, meg eleve, mit lehet ebből kihozni 22 epizódon, illetve ki tudja hány évadon át? Aztán ledaráltam az első négy részt, és azonnal megfogott a sorozat, de…..
A Magyar Televízió ezzel a kisfilmmel mutatta be új, óbudai gyártóbázisát a Média Hungaryn. Azt a stúdió- és irodakomlexumot, amit havonta 800 ezer euróért, vagyis körülbelül 225 millió forintért bérel. Vagyis évente 2,7 milliárdért.És akármennyi is fizet, soha nem kapja meg…..
Az írósztrájk miatt nem volt gála, sem utána buli, a díjazottak nem vettek rajta részt, de ettől a WGA-tagok még odakint felvonultak a kis táblácskáikkal - kb. így lehetne összefoglalni a magyar idő szerint ma hajnalban megtartott 65. Aranyglóbusz-díjkiosztót, ami leginkább olyan…..
pak 2008.01.14 09:52:54
comment:com Tetvek bolygója 2008.01.09 16:57:00
Nem elég a hülye idő, nem elég, hogy a főerdész mindenkit kitiltott az erdőkből, és nem elég, hogy hétvégén újabb esőzések jönnek, de a szegény embert még az ág is nyakon veri: még normális tévéműsor sincs.Persze itt van a Szökés (RTL, 21:10), és a Doktor Ház (Tv2,…..
Hát azon nem nagyon lehet mit elrontani, hogy akkor most melyik táskát nyissuk ki, Gizike, hiszen ez még Rózsa Györgynek is menne súgógép nélkül. Nemhogy Gundel Takács Gábornak. A műveltségi vetélkedők kérdései közé viszont óhatatlanul becsúszik egy-egy hibás is, a…..
Akik nem bírják kivárni, hogy kedvenc sorozatuk visszatérjen, vagy csak gyermeki örömüket lelik abban, hogy elolvassák előre, hogy mi fog történni a következő évadban, de eddig nem merték/akarták megtenni, ne szomorkodjanak, mert itt a heti rendszerességgel jelenkező…..