Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imrerom

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kaptunk szobát!!! Úgyhogy a tegnap éjjelt már egy kanapén tölthettem, ami ugyan csak a bokámig ért, de határozottan előrelépés a folyosó foteléhez képest. Már csak azért is, mert legalább nem üvöltött egész éjjel Celin Dion a fülembe, és nem a lobbi vécéjébe kell járnom…..
Továbbra sincs szoba. Többen mondták, hogy szívesen befogadnának, de már a fürdőszobájukban is emberek alszanak a földön. Így nézve lehet, hogy jobban is járok a folyosóval, Az nagyobb baj, hogy víz sincs. Már két napja. Ezzel elszállt a "csapban zuhanyzás" lehetősége…..
Túléltük az éjszakát, a hotel folyosóján mindannyiunknak sikerült befoglalnia egy-egy hosszabb fotelt. Annyira fáradtak voltunk, hogy szerintem a földön is két perc alatt elaludtunk volna. Egyedül arra ébredtem fel félóránként, hogy üvölt Celin Dion, vagy valami hasonló…..
Viszonylag nyugodtan telt a vasárnap, még külön bejáratú biztonságpolitikai tanácsadónk - a szomszédban lakó brit veterán is azt mondta, hogy oldottabb lett a légkör, és csak a szokásos veszélyekkel kell számolni. A kórházi állapotok és a mérhetetlen szegénység után most…..