Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IgazságosIzomTibor

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A western és a horror a magyar nézők által mostohán kezelt műfajok, a Csontok és skalpok ezek elegyeként kíván nyomot hagyni jövő héten a hazai vásznakon. A szinkront illetően - a kattintás után - idéznénk a forgalmazó Parlux Entertainmentet...
IgazságosIzomTibor 2016.07.07 16:36:07
@tumi: de nem ám
Ha vígjátékokról van szó, kár a magyarokon számon kérni a mértéktartás hiányát: a Nagyfater elszabadul a legnagyobb blockbustereket megszégyenítő módon rajtolt el, több mint 100 millió forintos bevétellel. A sok kicsiből is volt, aki sokra ment: A dán lány és A szoba kielégítő startot jegyez,…..
IgazságosIzomTibor 2016.02.01 21:32:31
@Takács Máté: 7ezernél tart vasárnappal bezárólag. Szerinted mennyi lesz a vége? Sztem 15 e.
Jake Gyllenhaal kamerát, Keanu Reeves fegyvert, Miles Teller pedig Analeigh Tiptont ragad, és mindannyian jól le vannak szinkronizálva. > Éjjeli féregJake Gyllenhaal – Csőre GáborRene Russo – Tóth EnikőRiz Ahmed – Varju KálmánRick Chambers – Varga T. JózsefHolly Hannula…..
IgazságosIzomTibor 2014.11.13 16:19:43
@sung_tongs: Úristen! Jake Gyllenhaal magyar hangja pedig Cartman. Atyaúristen! Egyes szinkronszínészek több színészt/karaktert is szinkronizálnak és nem mindig ugyanazt! Skandallum!!4!
IgazságosIzomTibor 2014.11.13 20:43:17
A Kamuzsaruk Amerika után nálunk is meglepően nagy sikert arat: a vígjáték könnyűszerrel szerzett vezetést, akár százezer nézős pályára is állva. Az emlékek őre a harmadik helyig jutott, ugyancsak a tengerentúlihoz mérhető eredménnyel, miközben a Ha maradnékra ugyanúgy nem…..
IgazságosIzomTibor 2014.09.15 20:57:43
@butch2038: Én is észrevettem (és hangot is adtam neki, de lehurrogtak) korábban, hogy a̲z̲ ̲e̲g̲y̲é̲b̲k̲é̲n̲t̲ ̲r̲e̲n̲d̲k̲í̲v̲ü̲l̲ ̲f̲e̲l̲k̲é̲s̲z̲ü̲l̲t̲ szerző mindig forgalmazó alapján írja le a film további sorsát illető jóslatait. Meg tudom mondani csak a film forgalmazója alapján, hogy a szerző hogyan fogja értékelni a film kilátásait. A Vertigós filmek eredményeit az esetek túlnyomó többségében például lehúzza. Bosszantó, mert egyébként hallatlanul tehetséges bloggerről van szó. :(
IgazságosIzomTibor 2014.09.15 21:30:26
@Takács Máté: Akkor nem kell megennem (a kalapomat)?
A több mozihálózat által meghirdetett filmünnepből kimaradt, s ezáltal nem egy moziban a műsorról ideiglenesen le is került a Gravitáció az elmúlt hétvégén, ennek hatására pedig módfelett nagyobb csökkenést élt meg bevétele, mint normális körülmények között az várható…..
IgazságosIzomTibor 2013.10.14 16:58:00
@Takács Máté: ...és szerinted hány nézőt csináltak ezek az Általad említett filmek? Egyébként szeretnél fogadni?
Nagy reményű új film nem bukkant fel a mozik műsorán múlt csütörtökön, és ez a korábban futó sikerek újabb diadalát eredményezte: egészen pontosan a Családi üzelmek diadalát, ami visszafoglalta a #1 pozíciót az egyet hátra faroló Hajsza a győzelemérttől. A premierek háza…..
Szeptember havának második futamát a Hajsza a győzelemért nyerte a magyar mozikban, méghozzá az év legjobb rajtját villantva a feliratos bemutatók között. Szintén eredményesen vágott neki a listának a harmadik helyen belépő 2 kaliber, míg a két újdonság közé a dobogóról…..
IgazságosIzomTibor 2013.09.16 17:30:26
@Takács Máté: Akkor jó. :) Ezt érthettem félre: "egyáltalán nem lebecsülendő teljesítmény".
IgazságosIzomTibor 2013.09.16 17:59:22
@IgazságosIzomTibor: "egyáltalán nem lebecsülendő teljesítmény"=elismerésre méltó teljesítmény. ha nem így gondolod, akkor légyszi fejtsd ki (már ha ez az egész megér ennyit), mert épp az ellenkezőjét lehet érteni, mint amit írni szándékoztál...
köszi!
IgazságosIzomTibor 2013.09.16 17:22:19
@Szatyi93: Hááát, nem tudom. Azért ez egy kicsit luxus, nem? (Mmint, hogy a kulturális sokszínűség jegyében egyedül néztél egy filmet, amelyet egy állami cég, adóforintokból tett be Neked a multiplexbe...?)
Ahogy azt pénteken már megszellőztettük, a Gru 2. itthon is tarolt a mozikban: az év harmadik legjobb nyitányát szállította, miközben a Szörny Egyetemet a mélybe taszította. A Női szervekre ezalatt nem kapott rá úgy a hazai közönség, mint a tengerentúli. > új…..
IgazságosIzomTibor 2013.07.08 18:01:04
@Takács Máté: Sziasztok, A dal Marionnak-ról lehet valamit tudni? Az miért nincs benne az elemzésetekben? Pedig biztosan jól ment, legalábbis azon a vasárnapi vetítésen, amelyen én is ültem, sokan voltunk. (De gondolom ez relatív.) Szóval, vmi hír?
Bár egyik premierrel sem szaladt meg a ló, kivétel nélkül helytálltak a március tizenötödikét is magában foglaló hétvégén, amelyen más években a plusz munkaszüneti nap ellenére komoly erőfeszítések igényeltetnek a filmforgalmazás részéről a rendszerint jó időjárás…..
Bernie a világ legkevesebb temetkezési vállalkozója: a környéken minden nyugdíjas hölgy imáiba foglalja a templomjáró, kórusban éneklő, közvetlen és mindig segítőkész fickót, és mikor Bernie szoros barátságot köt egy idős özveggyel, ez senkit sem ér meglepetésként.…..
IgazságosIzomTibor 2012.09.18 11:37:04
@acs_eszter: Talán az is szempont lehetne, hogy nem csak a pár hozzáértőnek, hanem a nagyobb közönségnek is vonzó kell hogy legyen a cím, hogy egyáltalán értelme legyen bemutatni egy ilyen filmet Mo-n. Azaz: le kell menni kutyába a címadásnál, hogy azok is jegyet vegyenek rá, akik egyébként nem, és ennek köszönhetően mi, akik értjük a filmet, örülhessünk neki, hogy moziba jön...
Csapjunk bele   Történt egyszer, hogy komoly szakmai vitába kerültem egy habzó szájú szabadbölcsész ismerősömmel, aki szerint a mainstream filmek értékelése teljesen esetleges. A siker és az elismerés bevételen és nézőszámon alapszik, így hát értelmetlen érdemben…..
IgazságosIzomTibor 2011.12.08 18:07:38