Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ember maradok

7 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rolandot lehet, hogy még a rendőrségen is feljelentette a K&H Bank, miután egyik alkalmazottjuk tévedésből egy másik cég számlájához rendelte vállalkozói bankkártyáját. Amiről azután ő elköltött 169 ezer forintot, mert ugyan az értesítő levélen más cég neve szerepelt,…..
Ez ma a fő téma minden helyi szennyben. Van aki elítéli, és szimpla ember elleni bűncselekménynek nevezi, van aki isten elleni de még megtéríthető bűncselekménynek, és hát vannak akik csendesen otthon éljeneznek, és szurkolnak a vádlottaknak. De próbáljunk meg ezeknek a…..
VV Alekosz bírta így titulálni villalakó kollégáját, aki eddig nem nagyon virított semmit a villában, különösen nem VV Gigivel, különbejáratú nőjével, akivel kisajátították a nyugiszobát. Na, ebben a videóban VV Jerzy megvillant valamit a híres lengyel virtusból. ..
Szép az autó, jó az autó és szinte új. Mindössze annyi a baja, hogy az árából simán futotta volna S8-asra is. Saját néven. Vélemények az azonos című írásunkról...
Ember maradok 2011.03.22 12:32:55
Az MCM Modelsnek annyira jól megy, hogy ingyen portfóliókat ajánlgat leendő modelljeinek - persze pár meztelen képért cserébe. Naiv modellt majdnem be is húzták a csőbe, még szerencse, hogy időben észbe kapott, és nem a meztelen képek utáni – „akkor most videózd le…..
Ember maradok 2011.03.16 14:55:51
@Kulics:

ha az óvodai fotózás pedofil kör, hát jelentsd.
én ugyanis eme email útján tudtam meg, hogy bekerültem a szőke kék szemű,vékony kislányommal egy adatbázisba.
Ember maradok 2011.03.16 16:39:20
@Kulics:
ember! szerintem nem érted amit olvasol. LoL
Most tessék szépen félretenni a cinizmust, a mondvacsinált celebek iránt érzett zsigeri ellenszenvet és undort, és értelmezni a posztot. Nem bértollnokságból született, nem felkértek rá, hanem jött, mert jönnie kellett. Az RTL Klub idei jótékonysági akciójának mottója: Minden…..
Ember maradok 2011.03.15 14:45:21
@ászív:
hét gyerek... édes istenem hét gyerek.
ebben a világban borzasztóan sok az a "mennyiség" nekem kettő van, így is nehéz elég időt tölteni velük. bármennyire is szeretem a gyerkőcöket, csak azért, hogy sokan legyenek nem szülnék ennyit!!!
ítélkezés? nem hinném. csupán józan ész.
Ember maradok 2011.03.15 14:55:28
mu
Előrebocsátom, hogy nem értek az alkotmányjoghoz. Épp ezért érzem magam feljogosítva, hogy Pozsgay Imréhez, Szájer Józsefhez, valamint nyolcmillió polgártársamhoz hasonlóan elmondjam a véleményemet a Fidesz-KDNP alkotmánytervezetéről.A Hülyék Alkotmánya ebben a formájában…..
Drága Bloggerek!A Kitekintő.hu külpolitikai portál komoly témában hirdet pályázatot a blogján, ehhez mérten komoly a díj is, amit megnyerhettek.A Bevándorlók - Mellettünk blogra olyan posztokat várunk, amelyekben személyes élményeken keresztül írjátok meg véleményeteket a…..
Ember maradok 2011.03.08 14:11:57
Sokat gondolkoztam a címen, de inkább maradtam az értelemszerű megfogalmazáson. Felhívnám az arra érzékenyek figyelmét, hogy ez kizárólag saját vélemény, tapasztalat és sérelem. Megpróbálom tárgyilagosan pozitív és negatív oldalról is leírni a tapasztalataimat. Kezdem a…..
Sokat gondolkoztam a címen, de inkább maradtam az értelemszerű megfogalmazáson. Felhívnám az arra érzékenyek figyelmét, hogy ez kizárólag saját vélemény, tapasztalat és sérelem. Megpróbálom tárgyilagosan pozitív és negatív oldalról is leírni a tapasztalataimat. Kezdem a…..
A 40 milliós játszmában ismét sikerült egy rossz kérdést elengedni, de legalább most odafigyelt a Tv2, és máris jelezték: a játékosok kapnak még egy esélyt. A kérdés az volt, hogy kiben hagyta a kését Piszok Alfréd, miközben mindenki tudja, hogy nem a málnaszőrt kavargató…..
Kezdem az egészet egy matematikai feladvánnyal. Hány devizás hitelét lehetne forintosítani 136 millió forintból? Vagyis ennyiért küldték ki a leveleket és ugyan ennyibe kerül visszaküldeni is. De mivel a lakosság mindössze 1%-a küldte vissza, látszik, hogy az egyszeri embernek…..
Tegye fel a kezét, aki szerint matolcsi segg hülye!!!! /kisbetű szándékos/ Hogy akar ez az istenbarma kedvezményes és állami támogatott hitelt adni több százezer bárosnak????? Párdon, KHR-listásnak?Elvégre  másik segg hülye orbánnak /kisbetű szándékos/ volt a mániája,…..
Számomra a tanulság, hogy faluban nem ismerkedek, mert ott mindenki ismer mindenkit és csak a keverés megy.A kép innen Sziasztok! A történetem kb. két éve történt. Már jó ideje nem volt párkapcsolatom csak ien 2-3 hetes. Az eggyik brátnőm véárostól nem messze lévő faluba…..
Testimese A hét (09.) 2011.03.07 10:10:00
Hétfő délutáni autós szopás. Kedd két délelőtti dugás (egy szájbaspriccel). Szerda semmi. Csütörtök délelőtti dugás, este dugás. Péntek  dugás. Szombat jóreggelt dugás, délelőtt két dugás. Vasárnap   jóreggelt dugás, este dugás...
Pógártársaim! Mi akartunk Európai uniót!  Megkaptuk. Uniós árak, kínai termékek, Balkáni bérek. Uniós árakat hozott az új év. Eddig is voltak, szépen lassan jövögettek 2004 óta, idénre meg jött a fekete leves. Az alapvető élelmiszerek vagy elérhetetlenek az egyszeri…..
Az 57 éves Fábry Sándornak kislánya született: a boldog anyuka a nyilvánosság elől rejtegetett élettársa. Fábrynak egyébként már van egy gyereke, 2009-ben Malawiban nevére vett egy árvát, aki a Fábry Alexandre Alassane Keita Junior nevet kapta, és akit Fábry azóta is támogat…..
Ember maradok 2011.03.07 12:00:58
Túl sok minden kavarog bennem ahhoz, hogy összeszedetten írjam le a véleményemet.Elkezdtem szép fokozatosan felépíteni az új életemet, miután a választási ígéreteket életemben először meghallgattam. Akkor azt mondták, lesz egy millió munkahely, hiányszakma képzés,…..