Regisztráció Blogot indítok
Adatok
terii

2 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy már kicsit elfogott a karácsonyi hangulat, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy érdemben foglalkozzak az elmúlt napok politikai-gazdasági történéseivel, mégha mégoly jelentős események is zajlanak éppen. Valahogy olyan lerágott csont érzése van az embernek. És a…..
terii 2011.12.13 20:05:03
@Mózsi bá:
nem a kérdőívezés volt megalázó, hanem az emberek reakciói.Pedig nem is nyomulós érdőívek voltak, csak pl. hogy legyen- e mozi akerületben vagy sem, meg ilyesmi.
De ngyon meg tudtak alázni az emberek. Mintha koldultam volna.
terii 2011.12.13 20:08:35
@soproni1:
igen, embertípus. De ne tudd meg, mennyi panaszt hallok, hogy ezt vagy azt ő nem engedhet meg magának.Mindenki annyit enged meg magának, amennyit akar.
terii 2011.12.13 20:52:32
@ggaborx: te magyar emberekről beszélsz, hogy fogjanak össze? ha már ketten vannak sem tudnak egyet érteni :)
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
terii 2011.12.13 18:22:35
@akiazsiráfotszereti:
nálam jobban nem szereted a gyerekeket.:) De egyedül neveltem fel őket, és kellőképpen elrontottam, mást se hallok egész nap, mint anyaaaa. És az az anya, aki azt mondja, hogy egy évben nincs szüksége pár napra, hogy nyugodtan reggelizzen, olvasson, vagy csak nézzen ki a fejéből, az hazudik. De ezen kár vitatkozni,mert ez az én véleményem, a tied meg másmilyen.
terii 2011.12.13 18:33:29
@akiazsiráfotszereti:
ne hidd.:)a lányom 21, 18 a fiam, 17 a kicsi, de nem szoknak le az anyázásról.:)még amerikából is naponta kétszer felhívott a lányom fél éven keresztül, amíg kint volt. ha jól szeretted őket,soha nem szoknak le róla.:) ezért kell kipihenni őket.:)
Egy I. kerületi lakos küldött tegnap felháborodott levelet, mert az önkormányzat újabb bőrt szeretne róla és sok másik helyiről lehúzni, természetesen az autótulajdonosokról. Mert ugye régi recept, hogy az autó luxus, akinek autója van, az gazdag ember, úgyhogy annak a zsebében…..
terii 2011.12.06 20:36:23
@pengusz:
semmi gond.:) majd szidom az anyukád,hogy nem tudok parkolni:)
terii 2011.12.06 20:39:45
@F173:
én nem is a parkoló miatt kaptam fel a vizet,hanem naponta szembesülök avval, hogy, akik tücsök módra élnek, éltek irigykednek. De, ha megkérdem,mennyi pénzt költ el havonta cigire, de sír, hogy nyelvtanfolyamra nem tud beiratkozni,stb.
terii 2011.12.06 20:47:03
@pengusz:
megmondom a titkot.Aki a hodályban lakik vigyáz arra, ami az övé( az az apukám ) aki kint parkol , az lusta, az vagyok én :)
Palvin Barbara kétségtelenül az egyik (ha nem A) legsikeresebb magyar modell idén. A legnagyobb márkák dolgoznak vele, most éppen a Victoria's Secret kedvéért vetkőzött ledérre. Nektek hogy tetszenek? (Mármint a bugyik!)  ..
terii 2011.12.05 18:12:57
terii 2011.12.05 20:31:56
@aha, persze:
a tényekről beszéltem. semmi különös, nem is értem,miért van túllihegve.
A szeme nagyon szép, de a teste semmi.
terii 2011.12.06 06:16:05
@aha, persze:
a lányaimra való hivatkozás csak poén volt, de igaz.:)
de komolyan, megnéztem a lányaim és a barátnői nyári fotóit, sokkal jobbak. némelyik kislány fürdőruhában ezerszer jobban néz ki, mint ezek a sztárolt modellek, pedig csak fürdőzés közben egy kompakt géppel kaptuk le őket. sokszor eszembe jutott már, hogy ki választja ki őket.
nehogy azt hidd irigykedek, a kisebbik lányomat nem egyszer keresték meg, de nem akar modellkedni. de pl. a barátnője legalább olyan szép,mint ez a lány, ha nem szebb.
A pénz több objektív csereeszköznél. Ezt egy 60 évvel ezelőtti szociálpszichológiai kísérlet is megerősítette. A szegény gyerek nagyobbnak látja a pénzérmét, mint gazdag társa. A pénz szubjektív jelentéssel bíró objektum, amelyhez viszonyulunk, amely nemcsak befolyásolja…..
terii 2011.11.15 06:09:53
@Eltévelyedés:
tökéletesen megfogalmaztad a gondolataimat. Sokszor nekem kell magyarázkodnom,miből telik tengerparti nyaralásra. Azt nem veszik észre, hogy ők napi 500-1000 ft-ot elfüstölnek, elisznak, elkajálnak.Azt sem veszik észre, hogy sokszor a 8 órai munka után,ha szükség van rá, még 4-5 órát dolgozom. Csak azt nézik,nekem miből telik többre.
„Most ott tartunk, hogy én már nagyon szeretnék gyermeket, ő pedig már nagyon nem. Egy hónapja könyörgök neki, de hajthatatlan” – a dolgok nagyon hamar totálisan megfordulhatnak. Eredetileg az asszony nyüstöli a férjet, hogy szeretne végre áldott állapotba kerülni,…..
terii 2011.10.29 13:34:23
@Kytia:
hát ebben tökéletes igazad van. :) Csak én arra akadok ki, amikor sok fiatal avval érvel, hogy 35 körül is lehet gyereket szülni, meg a pasik érvei, hogy élni akarnak még 30 év után is. Gyerek mellett nem lehet? Úgy látom, a legtöbb ember önző.A barátnőm is mindig azt mondták, még élni akarnak. Most negyven felett meg siránkoznak, hogy nincs gyerekük, nincs családjuk.
terii 2011.10.29 13:57:06
@Father Justice:
A fürdetés kérdése az én szempontomból tök mindegy, mert a gyereknek teljesen mindegy ki fürdeti. De az igazán nem mindegy, hogy az apukák avval a felkiáltással kihúzzák magukat a gyereknevelésből, hogy neki pénzt kell keresnie. És hogy úgyis pici az a gyerek. Annak a kicsinek ugyanolyan fontos az apuka,mint az anyuka. Hogy fürdet-e, vagy mesél, oly mindegy.

DE ! Válás esetén igenis így vezetik le az anya által elvégzett munkát forintosítva, ahogy én leírtam.Én megcsináltam a gyerekeimmel szemben is, meg nem rég a pasimmal szemben, hogy sztrájkoltam,és nem csináltam semmit, mert szerintük ezek semmik.Amikor nem volt tiszta ruhájuk, tiszta pohár, kaja itthon, rájöttek, hogy ez ugyanolyan munka, mint a hegesztés, pl.:)
terii 2011.10.29 14:21:23
@fumerin:
ez nem érzelmi terror. megkértem őket valamire. egyszer, kétszer, harmadszorra. Utána úgy döntöttem, nem csak nekem vannak kötelességei,. De ez hatott. Azóta, pedig volt vagy tíz éve, csak emlékeztetem őket, mindenki tudja a kötelességét.:)A pasim a másik fele. Panaszkodik, hogy nemér rá semmire. De focizni hetente kétszer el tud menni, meg tipp mixelni a barátaival.Mert, hogy jogai vannak. De itthon nem tud semmit megcsinálni, mert 5- ig dolgozik.Semmi gond.Nekem is jogom van nem kimosni a ruháját, neki nem főzni, nem csomagolni kaját. aztán, amikor két hét után nem volt tiszta ruha, vacsora, tusfürdő,borotvahab, akkor rájött, hogy azokat nem a bejárónő intézi.
Nehéz ezt néha benyelni az új élettársnak, de korábbi házasságból született gyerekek akkor is örökösök maradnak, ha az apjuk új családot alapított. A kötelesrész –a kitagadást kivéve – mindenképpen jár nekik.Tisztelt Zugügyvéd! Valószínűleg nagyon…..
terii 2011.09.10 19:47:52
@Rucanor:
Valószínűleg nem fogalmaztam világosan. Nálunk nem divat a pénzzel, vagy az azon megvett ajándékozás.Ünnepnapkor igen, de különben nem.Az én gyerekeim is max. 6- 10 ezer ft között kapnak ajándékot,inkább a módját adjuk meg, arra pedig vigyázok, hogy még véletlenül se kapjanak többet, mint a páromé.Sőt, az övé még többet is kap, mert én is veszek neki, meg az apukája.Az én gyerekeim pedig nem annyira tőle, mert nincs miből.
És sajnos nem vásárol be :), mert nem szeret, és, mivel a gyerekeim szeretnek vásárolni,velük megyek. Írtam, elfogadom olyannak, amilyen, nincs ezekkel semmi gond. De míg én állandóan töröm a fejem, mivel, hogyan tudnánk több pénzt keresni, ő inkább focizik, vagy csak a meccset nézi.Hiába próbáltam ráébreszteni, hogy se nyugdíja, se jövője nem lesz így, még nem ébredt rá. Sokszor arra gondolok, hogy nem fizetem ki a nyaralását/persze viccelek/ hátha ráébred, hogy neki is kéne még tennie valamit azért, hogy jobban tudjon élni.De ő ilyen, így fogadtam el, így szeretem.Csak avval gondom, hogy amíg ő focizik, vagy csak meccset néz, addig én képezem magam, dolgozok, hogy a jövőm és a gyerekeim jövője biztos legyen, akkor azt a pénzt, amit még egyszer leírom:én, a gyerekeim, és a szüleim megtermelünk ne örökölje az Ő gyereke.Ennyi. Az, hogy napi szinten eltartom nem gond, eggyel-több vagy kevesebb nem számít. De itt a későbbiek során milliókról beszélünk.
terii 2011.09.11 07:12:35
@ghck:
Szerinted mi tesz boldoggá egy párkapcsolatot? Szerintem az, hogy el tudod fogadni a másikat olyannak, amilyen, a hibáival együtt . Jókat tudtok beszélgetni, jókat nevettek együtt, jól érzitek magatokat. Nálunk mindez megvan. Az hogy én sokkal többet keresek, mint a párom, nem kerül szóba soha , nem téma. Amikor összejöttünk már így volt.És, igaz, nem beszéltünk róla soha, eszébe sem jut, hogy az ő gyereke bármit is örökölne utánam, mivel tisztában van vele, hogy mi a helyzet. Szerinted mi lenne a jó megoldás? 1. menjek el én is olyan helyre dolgozni, ahol kevesebbet keresek, mint ő,2. olyan pasit keresek, aki legalább annyit keres,mint én, viszont nem érzem olyan jól magam vele.Köztünk abszolút nincs feszültség semmilyen téren.Az a fontos, hogy milyen ember. Én csak arról foglaltam állást, hogy azért, mert egy olyan férfival élek együtt, akinek jóval kevesebbje van, mint nekem,/ konkrétan semmije/ ne kelljen már az ő gyerekének is lakást adnom. Ennyi. És a gyerekeim is úgy indulnak az életnek, hogy mindenük megvan, az alap, hogy házassági szerződést kötnek.Azért dolgoztam, dolgozok, hogy olyan iskolába járhassanak,olyan tudás birtokában legyenek, hogy 40 évesen ne 140 ezer ft-ot keressenek 10 órai melóval, és élvezni tudják az életet.Egy 13 éves gyerek ne 16 ezer ft-os órát kérjen azért, mert jó a bizije,vagy okos telefont, hanem akarjon nyelvtanfolyamra járni, sportolni, stb. Arra szánok pénzt, de felesleges tárgyakra nem.
terii 2011.09.14 18:43:31
@Rucanor:
köszi.ezeket elvileg már tudtam, részemről nem is volt ez kérdés, és a kapcsulatunkban sem merül fel, ez mint probléma, csak sok hozzászólással ezelőttről polemizáltam ezen, és csak kóbor felvetődő kérdésként került elő, hogy szerintem a szitunkban, hogy nekem van egy saját lakásom, kb 3- szorosát keresem a pasim fizetésének,amiből ő fizeti a gyerektartását, az örökölt hitelét, és, ha vennék közösen egy házat, amibe az én meglevő lakásom ára kerülne, meg az én megtakarításom, meg az én havi jövedelmem, akkor, ha én meghalnék, az ő gyereke is örökölne. De, mint írtam, szóba sem kerül ez nálunk, csak elvileg vetettem fel.:)
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hülyenépszavazás, ahol a zemberek egyértelmű akaratukként, Orbán Viktor szája ízének megfelelően kinyilvánították véleményüket: a tandíj pfújrossz, aki kitalálta az eretnek, úgyhogy kukába az egésszel. Más se kéne, mint fizetni…..
terii 2011.09.11 07:38:44
@Muad\\\'Dib:
Mért is nem engedhetik meg maguknak a tandíjat? A középiskolás fiam dolgozik a suli mellett, a főiskolás lányom dolgozik a suli mellett.Simán ki tudnák fizetni. Csak nem akarnak dolgozni.És, ha elvégzi a főiskolát valszeg többet fog keresni, így adózni is, mint a középiskolát végzettek. Plusz, mivel több pénze lesz, többet is fog fogyasztani, így megint csak többet adózik.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
terii 2011.09.07 20:55:36
@Németh András:
az mlsz bíró nem az mlsz tulajdona. Saját költségén végzi el a tanfolyamot, edzőtábort, stb. A saját pénzén veszi a ruht, a piros lapot is :) sőt a szögletzászlót is. A saját költségén utazik el a meccsekre. A fiam is lengetett, sokszor többe került, hogy elmet a meccsre, mint amennyi pénzt kapott. És tényleg úgy van, hogy aki csókos az többet lengethet.
Capri a Tirrén-tenger Nápolyi-öblében fekszik, 10,4 km2 területű sziget, mely meredeken emelkedik ki a vízből gazdag, buja növényvilágával, gyönyörű kis pasztellszínű házaival, kacskaringós, szűk kis utcácskáival, tereivel várja a romantika kedvelőit. A sziget első lakosai…..
terii 2011.07.27 19:02:34
@Mézesmázos Mózes: nekem is a kedvenc városom.ha nem itthon élnék, biztos, hogy ott szeretnék:)
Kettős Mérce Hol a rendőrség? 2011.06.19 18:15:00
A tegnapi meleg felvonulásról csak szépet és jót akartam írni, mert ami a felvonuláson történt, az szép volt és jó, de ami a körül, sajnos az a magyar valóság. A magyar rendőrség letartoztatott 2 osztrák meleg aktivistát, mivel a magyar gárda volt főkapitánya által vezetett…..
Subba A nap képe: Nyan Pride!! 2011.06.18 23:31:47
via..
terii 2011.06.19 19:53:17
@Lük:
nem tudom, beszélsz-e ill. olvasol-e angolul, de a figyelmedbe ajánlom: a google fordító segít :)

www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.stumbleupon.com%2Fto%2Fs%2F2bVWY3&h=6963a
Az aktuális partnert legtöbb esetben igenis zavarja az évi egy telefon is. Engem legalábbis. Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet!Sziasztok! Ahogy sok itt olvasható storyban, nálunk is az ex zavart be. Távkapcsolatnak indult. A srác vidéken lakott, én…..
terii 2011.05.11 17:42:23
@nemkellex:
szerintem nincs igazad. Két éve szakítottam a pasimmal. Másfél éve együtt élek egy tündéri fiúval, de rögtön az elején leszögeztem, hogy az exemmel tartom a kapcsolatot, mert azért mert nem maradtunk együtt emberileg nagyon szeretem, és, ha ezt nem tudja elfogadni, akkor inkább el se kezdjük. Van úgy hogy egy héten kétszer is beszélünk, de van hogy egy hónapban csak egyszer. Azért, mert nem szexelünk, emberileg még lehetünk közel egymáshoz.
terii 2011.05.11 17:45:27
@Dorian:
pontosan. a volt férjemet kivéve az összes exszel jóban maradtunk, és sokszor rosszul esett, hogyha új csaj volt, nem beszélhettünk. Hát milyen barátság az ilyen? Nem az extől kell félteni a másikat, van elég ellenfél:)
terii 2011.05.11 19:07:44
@segantini:
akkor barátságnak látszó valami:)
én nem panaszkodhatok, mert az exeim előbb ugranak szinte, mint az " aktuális " :) na jó, ez poén, de tényleg bármi kell, mindig ott vannak, ha lelkizni kell, akkor arra is. :) sokszor tőlük kérek tanácsot, ha érzem, h idióta ódon viselkedek. :)
soha nem értettem meg, hogy évekig együttlévő párok, csak úgy ki tudnak lépni egymás életéből, mintha ott sem lettek volna.
A tegnapi poszthoz kapcsolódó írást teszünk ma közzé, elodnek köszönjük!Kedves Ellenőrző blog!   Azt olvastam a minap, hogy Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár szeptembertől visszaállítaná a buktatás lehetőségét az általános iskola második osztályának végétől.…..
terii 2010.06.05 09:47:32
@eino.:
szerinted kitől kérjen korrepetálást?
amikor a fiam hiányzott egy hétig 6-ban,és felhívtam a tanárnőt,hogy mikor tudnák pótolnia lemaradást,mert alsóban a tanító néni 7-tő fél órát felzárkóztatta azt,aki beteg volt,úgy nézett rám,mint egy ufo-ra.Őt nemfizetik meg ezért!
Sőt színházba sem viszi,mert azért sem.
Én is tanítónő voltam 10 évig,de eszembe sem jutott,hogy azért megyek családlátogatásra,mert pénzt kapok érte.Hanem.mert nekem volt könnyebb így tanítanom agyereket.
Zoltán családja elhunyt édesanyja után több banki kölcsönt is örökölt. A bankok tolerálták a helyzetet és egy kivételével mind elengedték a felgyűlt kamatokat, valamint többségében a részletfizetést is engedélyezték a gyászoló hozzátartozóknak. Kivéve az Allianzt, aki…..
terii 2010.05.14 13:41:48
@stellaz1: küldtem privátban elérhetőséget,válaszolj arra,hátha tudok segíteni.
Régen voltam már egy nap két lányban, de tegnap sikerült. Délután ugye a Pultos csaj, este meg elmentünk bulizni. Beszívtunk, egy kicsit berúgtam, aztán otthagytam a társaságot, amikor előkerült az ica. Régen egy csajommal xanaxoztunk egy darabig, azt se szerettem annyira, ezt meg…..
Szóval hétfő este még írja, h velem akar lenni, hiányzom, szeret. Miután elaludtam, küldött még egy sms-t éjszaka, amit csak kedden reggel láttam meg.A kép innenSziasztok!Az én (22) történetem: éppen egy nagy csalódás/ szakítás után voltam, nemrég kezdtem el az új…..
terii 2009.09.25 10:45:44
@Fergusson:
egyetértek
terii 2009.09.25 10:45:44
@Fergusson:
egyetértek
terii 2009.09.25 10:54:18
@BARI:

ezért kell gyorsan gyereket szülni, és nem kell később kutya. :)
A mi „kis” történetünk 1995-ben kezdődött (és még most is tart) a fiú, vagyis én 22év, a lány 19 mindkettőnknek első munkahely egy kisvárosban.Nagyon megtetszik a lány, aki egy volt iskolatárs barátnője. Állandóan egymást kerestük a munkahelyen, és persze meg is…..
Ha egyszer valaki kibírja, hogy az új munkahelyén, az új közösségben az első adandó impulzusnál nem veszíti el a fejét, az kérem írjon nekünk. Sziasztok! Sokáig gondolkodtam, hogy ér-e annyit ez a történet, hogy beküldjem nektek, de úgy gondolom olyan ez mint Párizs, megér…..
terii 2009.08.19 17:05:55
@almirena:

írtam.jelöltem :)
terii 2009.08.19 17:27:58
@Mr. Homn:
akkor a muha helyett eljöhetsz a dumaszínházba szombaton :)
terii 2009.08.19 17:44:23
@Elemózsia:
ezt én is kipróbáltam már,de nem használt
Mit tegyen az olvasó, aki kétségbe esve írt nekünk? Drága barátaim, oldjuk meg az életét, hozzuk meg a felelős döntést helyette, hajrá! A történet még nagyon friss, kíváncsi vagyok a véleményetekre, érdemes lenne-e futni még egy kört az ügyben.....mielöbb választ kéne…..
terii 2009.08.18 20:28:32
@Letícia-Charlotte in SBp:
az.szexuálisfüggő.már volt pszichológusnál is,de nincs türelmem kivárni az eredményt..felesleges energia.
terii 2009.08.18 20:31:26
@almirena: én is kos vagyok.:)a fiam bika:)azt mondja a barátnőm,h ezt kaptam a sorstól,h el kell viselnem :)
 Tanulságos beszélgetést közölt a hétvégi Népszabadság Kertesi Gábor közgazdásszal, az Oktatási és Gyermekesély Kerekasztal tagjával. Kertesit gyakran lehet hallani balliberális médiumokban, legfőbb témája az iskolai szegregáció, most is e témában tett egy kört.Ha…..
terii 2009.05.10 13:03:15
@Törcsi:Got_som'_weed?:

valószínűleg azok a gyerekek ,akik alapítványi suliba járnak ,nem mennek a gödör környékére sem :)

az én nagyobbik lányom a német iskolába jár ,a két kicsi magyar középiskolába. zongorázni lehetne a különbséget :( a magyar sulit felkéne gyújtani és ahelyét sóval beszórni !

nagyon sanálom ,h nem volt annyi pénzem ,h a két kicsit is a DSB-be irassam.lehet ,h ott szúrtam el a nevelésüket. :)