Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ancsuss2

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Supergirl Indul-a-mandula! 2014.07.18 22:15:47
Életemben SOHA nem jutott volna eszembe magamtól elkezdeni egy blogot. Imádom olvasni a különböző stílusú blogokat, de hogy ÉN indítsak is egyet?! Hát az kizárt!! De mint mindenkinél nálam is beütött a KRAKK, eljött a változás korszaka, ideje kiírnom magamból majdnem mindent.…..
Supergirl Dallal kezdem el.. :) 2014.07.18 22:15:41
E Imádom a zenét. Ha tehetem mindig hallgatok valamit. Majdnem mindenféle stílusban megtalálom önmagam. Ha edzek.. csakis zenére.. yóga.. zene nélkül nem megy... megyek valahová.. füles berak, zene bekapcs. A lábam járni kezd ha zenét hallok. :) Egyszóval ZENE NÉLKÜL MIT…..
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
Magyar Opera Opera letöltése 2007.07.04 15:18:00
Az Opera nem csak egy böngésző, hanem egy teljes internetes programcsomag, amelyben szinte bármit megtalálhatsz, amire a böngészés közben szükséged lehet. Az Opera rendkívül gyors és hatékony, kiemelkedően biztonságos, valamint nagyon kicsi az erőforrásigénye, amelynek…..
Még tombol a nyár, újra meleg az idő, ilyenkor pedig a fesztiválok mellett a strandokat is szívesen látogatjuk. Ha megrögzött zenerajongó vagy, vagy csak szeretnél egy jót bulizni a barátaiddal, bőven válogathatsz még a nyári események közül. Hogy szórakozásod felhőtlen…..