Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Molnár Szabolcs

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Spin-off és start-up konferencia beszámolóÍrta: Rab Máté, Debreceni Egyetem Technológia Transzfer IrodaA strandolásra tökéletes szerdai napot egy hűvös előadóban töltöttem, pedig a környéke is tökéletes lett volna egy vízparti nap eltöltéséhez. A dolgozói szemmel minden…..
Ahogyan az alapok, úgy a kockázati tőkekezelők is nagyban különbözhetnek. Ne feledjük, hogy megegyezés estén 3-5 éven keresztül kell majd hogy velük együtt működjünk, így nem mindegy, hogy ki is azok, akikkel majd együtt kell dolgozzunk.A kockázati tőketársasággal való…..
Kockázati tőke blog Az Ötlet 2011.03.07 17:39:00
Általában az induló vállalkozások (amikkel a most induló cikksorozatomban is foglalkozok) egy forradalmi ötlettel kezdődnek. Olyan ötletekről van itt szó, amiből az ember a nap végén sok-sok pénzt szeretne csinálni. Támad egy ötletük, de lássuk be: ez így önmagában kevés.…..
A kockázati alapkezelők (kockázati tőketársaságok, kockázati tőkések) valójában a történetük egyik főszereplői (és nem a főgonoszt alakítják, ahogyan azt sokan vizionálni szokták). Azért ők a történet főszereplői a pályázó vállalkozás mellett, mert a vállalkozó…..
A kockázati tőkét, annak működését, a háttérben levő folyamatokat, azért is fontos megismernünk, hogy biztosak legyünk abban, hogy valóban arra van szükségünk, és hajlandóak vagyunk arra a kompromisszumra és együttműködésre, amire a kockázati tőke bevonásához szükség…..
Molnár Szabolcs 2011.03.15 21:36:06