Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feltörekvő

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bíró Tibi pár éve Kanadában él, egy Victoria nevű kisvárosban. Az élet igen furcsa arrafelé, saját blogján rendszeresen posztol a megfigyeléseiről. Furcsa? Nem, nem ez a helyes szó... Mondjuk inkább úgy - normális. Egy közlekedési posztot átveszünk tőle mi is, hadd érezzük,…..
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
feltörekvő 2011.03.06 17:00:39
@Dzsini: Először is köszi a segítségét.
Nem gondoltam volna, hogy sima könyvjelző-visszarakás belepiszkálna a flashbe, mindenestre megpróbáltam, amit mondtál.
Viszont már az elején gond volt...
Igaz, nem gondoltam a flashre, ezért nem is nagyon figyeltem a kis menüt a videon.
De... youtbe-on kiválasztok egy random videot, jobb klikk, előjön a kis menü, de a settings szürke alapon van, magyarul rá sem tudok kattintani :D

Mindegy... kipróbáltam indavideon ugyanezt, ott is megjelent a menü, szépen elő is jött a settings, ráklikk.
Bejön az ablak, próbálnék ott állítani valamit, erre lefagy...

De tényleg kössz a választ.
feltörekvő 2011.03.07 01:05:17
@Dzsini: Nos, legelőször is azért írtam, mert már komolyan azt hittem, velem van a baj, azért nem akar menni. Nem hittem el, hogy egy tetves könyvjelző-s adr így kibacarintson velem, pedig de...

Mint az iskolában a gyerekek, szószerint úgy csináltam mindent, ahogy mondtad, sőt még vagy 5x újra is indítottam az operát, biztos ami biztos...
A uninstallt sem revovel csináltam, hanem jókisfiúként a sajátját használtam és úgy töröltem, persze opera nem futott, ahogy írtad.
Amikor megnéztem a plugineket, nem volt, ahogy írtad...
Youtube-on pedig normálisan kiadta, hogy töltsem le... (10,2,152,32)
ok megvan minden, ahogy írtad, ezt idáig értettem is, de a poén most jön :D

Miután flash telepítés után elindítom az operát, beírom youtbe, videot választok lejátsza...
DE.. direkt nem kerestem ki egy darab klipet sem a könyvjelzőből, hanem volt még ott egy sima youtube-ra mutató. Azért példálózom ezt, mert ha ez nem megy, akkor más sem, de ennek legalább illene működnie.
Rákattintok a youtube-ra mutató kis gombocskára, bejön az oldal, videot választok megint elfehéredik egy felvillanás után minden :D:D

Gondoltam egy nagyot, megint eljátszottam amit leírtál + még én csináltam egy ugyanolyan youutbe-re mutató könyvjelzőt éééés láss csodát sikeres volt az akcióm.

Magyarul: egy hibás(?) könyvjelző miatt nem ment a youtube-on egy darab video sem... :D
Jelenleg azon ügyködöm, hogy megnyitom tulajdonságokból a youtube-os könyvjelzőket és egyenként újra berakom, mert azok sem mennek... jó muri, de végeredményben ez működik.

Kössz a segítségét mégegyszer, holnap leírom mire jutottam még, hogy mások is okuljanak.