Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tebuko

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
15 hónap – 43 bejegyzés   Már az indulásnál tudtam, mit akarok. Teljesítettem. Úgy gondolom, a lehető legteljesebben, érthetően, a megszokotthoz/átlaghoz képest hihetetlen mennyiségű fényképpel és néhány filmbejátszással megtámogatva az elmúlt 15 hónap során bemutattam…..
tebuko 2013.01.01 14:28:30
Kedves Tom Bobb! Eloszor is nagyon Boldog Uj Evet kivanok neked! Nem tudom olvasod e meg a bejegyzeseket de ha veletlenul igen akkor mindenkepp szeretnem felvenni veled a kapcsolatot. Itt elunk Torontoban, es vegtelenul szimpatikus a hozzaallasod minden magyarokat illeto temahoz, meg ugy egyaltalan...nagyon hasonlo szemleletunk van a vilagrol kifejezetten az ittenirol. Es felre ne erts, sem segitseg sem semmi nem kell nem kerni szeretnek...van munkank, beszeljuk a nyelvet, es pontosan tudjuk mar mi merre hol talalhato es mi hogy mukodik. Hivatalos tolmacskent dolgozom szoval gondolhatod mennyi magyarral talakozom naponta. Nap vegen sokszor elgondolkodom hogy en ugyanabbol az orszagbol jottem mint ezek az emberek? Eppen ezert nagyon jol esne egy normalis beszelgetes normalis emberekkel akik ertelmesek es nem csak szeretnenek valamit azert keresnek meg. Nincs nyajas mosolygas, nincs kepmutatas...sorolhatnam. Az elmult idoszak annyira kimerito es lehangolo volt hogy most szilveszterkor azt fogadtuk meg hogy messze koltozunk minden magyarok lakta kornyekrol...es inkabb olyan emberek tarsasagat keressuk akik hasonlo eletfelfogassal rendelkeznek, tanultak, es szeretnek dolgozni, normalisan elni, gyermeket nevelni. Van egy kislanyunk es a masodik baba is uton van:-) Ha esetleg lenne kedved vagy kedvetek a paroddal talakozni akkor keress meg. Az emailem reamrebi@gmail.com ( mar nem hasznalom az emailt amivel bejelentkeztem ide) Koszonom hogy elolvastal es sikerekben gazdag nagyon bekes boldog uj evet kivanok neked/ nektek megegyszer!
Tiszta Amerika! Tudom, elcsépelt és közhelyes kezdés ez, de szót kell róla ejteni, hogy Kanadában (főképpen Torontóban) rengeteg fajta-féle embercsoport, rassz éldegél. Ezek bevándorlók, turisták, távoli világokból idetalált jöttmentek, akik közül sokan még havat sem…..
tebuko 2011.03.09 23:24:12
@Tom Bobb: Szia!Én is rendszeres olvasód vagyok, kicsit úgy érzem magam a blog által, mintha már ott lennék Torontóban. Szóval az a válasz amit a picitacinak írtál, az üldözöttségről, az nagyon érdekelne engem is. A szitu ugyanaz, picitaci a számból vette ki a szavakat mikor neked írt. Szeretnénk mi is kiköltözni a párommal és a van egy most 4 hónapos pici lányunk is. Minden lehetőséget érdeklődéssel hallgatok. Ahogy olvasom a blogodat, szerintem egy nagyon is valós és emberi képet tudsz adni a lehetőségekről, és úgy egyáltalán, kíváncsi vagyok a véleményedre! Előre is köszi! Várom a mailt privátban!