Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pekinskap

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imre a gyorsbeküldőn írta meg nekünk a panaszát. Őrbottyánban lakik 10 méterre a vasúttól. Nyilván hozzászokott már a vonatokhoz, az ezzel járó zajhoz, de most kivágtak egy darabot a sínből, hogy a dilatációs hézagot módosítsák. A sínek is, mint a legtöbb anyag, a nagy…..
pekinskap 2011.07.22 00:04:53
@tomtyi: Nemcsak a MÁV, a hév is ilyen. Nem elég, hogy napközben zajos, éjjelente meg kopácsolnak rajta. Mivel a bkv-nál, akárcsak a hasonszőrű máv-nál csak a munkavállalók hulladéka dolgozik, ezek a munkák jó sokáig tartanak, a csökkent szellemi képességű melósaik meg üvöltenek hajnali kettőkor is, mint a sakál.
Nem elég, hogy a szemét máv és bkv az adózó polgárok nyakán élősködik, évente milliárdokkal kell támogatni, településeket vág félbe, akadályozza a forgalmat, még el is lehetetleníti sokak nyugalmát.
A közoktatási törvényen ölik már az illetékesek egymást régóta. Pokorni Zoltán vinné a bolognai vonalat, Hoffmann Rózsa a poroszos keresztény őrmesteri stílust, de lehet mindez hiába: jön Viktor és a Széll Kálmán tervvel elfújja az érveket, mert szerinte nekünk csakis a…..
Nagyon különös, hogy a legváltozatosabb kérdésekben rendkívül gyorsan és hevesen reagáló hazai cigány érdek-képviseleti szervezetek nem csaptak le Orbán Viktor azon víziójára, hogy 15 évre szállítsák le a tankötelezettség korhatárát.Az iskolalátogatáshoz kötött családi…..
pekinskap 2011.03.06 14:26:58
@tryclops: Egyáltalán minek van családi pótlék és miért nem adójóváirás inkább?
Szerintem sokkal egyszerűbb lenne, családi pótlékot, gyest, gyedet, átalakitani adójóváirássá. A jóváirás pedig vonatkozzon az első fokú ( gondolom a testvér, szülő, gyerek ) rokonokra.
Ezzel ki lehetne lőni a megélhetési gyerekgyárosokat, ott egyik sem dolgozik, ha meg pl egy egyedülálló szül, akkor szülők, testvérek vehetnék igénybe.
A tankötelezettségnek elég lenne 14 év is, miért pont 15.