Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miss poppi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egykori SAS-kommandós Bear Grylls az a férfi, aki hivatásszerűen kerül veszélyesebbnél veszélyesebb helyzetekbe a világ legelhagyatottabb részein, csak azért, hogy mi megtanuljuk, hogyan élhetünk túl egy hajótörést, vagy azt, ha a beduinok egyedül hagynak minket a sivatag…..
miss poppi 2011.07.09 11:15:30
Azt, hogy ijesztőnek szánt feliratok és sokkolónak szánt képek díszelegnek a cigarettás dobozokon, szinte meg is szokhattuk már. A hatásuk elég kétséges, sokan kifejezetten viccesnek találták őket, és úgy gyűjtötték azokat mint óvodás a spáros Garfield matricát. Az amerikai…..
„Valószínűleg nem első alkalommal vitt oda nőt. Igaz, ez nem nagyon érdekelt, én egy jó szexet vártam, nem szerelmet” – a várva várt együttlét keresztül húzza az előzetes erotikus levelezés ígéreteit. A pasinak, ahelyett, hogy összeszégyellné magát, még arra…..
 A múlt pénteki tökfőzelék sikerén felbuzdulva ezentúl bátran fogom publikálni a házikosztot, amit eddig méltatlanul elhanyagoltam: főztem természetesen, csak azt hittem, ez nem tart számot komolyabb érdeklődésre. Szerencsére tévedtem, és örömömben  létre is hoztam egy önálló linket a…..
Az tény, hogy az MTV nézettségben igencsak lemaradt a kertévék színes valóság show-kkal is operáló műsorválasztéka mögött. A napokban megrendezett "valódi valóság show" sem arról szólt, hogyan is lehetne a nézőket visszacsalogatni, nem mintha a nézettségi…..
A minap bátortalan kísérletet tettünk a thai tészta világának felderítésére. Na nem mintha először ettünk volna thai kaját, de mindeddig meg voltunk győződve róla, hogy leveseken meg currykon kívül mást nemigen érdemes rendelni.A Parázsba mentünk, mert arról csak jót lehet…..
  Heves indulatokat váltott ki csütörtöki, Heller Ágnes hazudik 2006 őszéről című posztunk, amiben Heller március 1-i, brüsszeli beszédéből emeltem ki egy részt, melyet a Hungarian democracy in danger? című vitanapon mondott.    Amikor a posztot írtam, a…..
miss poppi 2011.03.06 22:08:23
miss poppi 2011.03.06 22:12:36