Regisztráció Blogot indítok
Adatok
watchember

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden utazásnak vége van. Vagy valahogy így spoilerezték a filmet a megjelenés előtt a plakátok, előzetesek. A trilógia befejeződik, aminek Christopher Nolan adott új ízt a sok bugyuta feldolgozás után. A filmen nagyon érezni Nolan munkásságát, ha megnézzük könnyen…..
Azt hiszem, hogy a történetet szinte mindenki ismeri. Méltón blogom alcíméhez nem fogom elmondani, de annyit azért elárulhatok, hogy nem kell túl bonyolultra gondolni. A rendező Danny Boyle eddigi munkáit áttekintve elég neves és nagyszerű filmeket találunk, csak egyet-kettőt…..
Szeretem a drámákat. Ezt el kell mondanom, mert sok ember szeretei a filmeket, mindegyik más műfajt preferál és másban találják meg azt ami nekik fontos. Nekem egyik kedvencem a dráma. Azért, mert talán ez a legkifejezőbb, ebben lehet a szereplők érzéseit a legjobban kifejezni. Itt…..
Főszerepben Adam Sandler. Van akinek ennyi elég ahhoz, hogy kiikszelje az oldalt és sosem tér ide vissza. De várjunk egy percet. Láttad a Kellékfeleséget, a Nagyfiúkat, a Ne szórakozz Zohannal-t, ha igen és csak ezeket láttad akkor igazad is van, mert ezek tényleg olyan filmek amire nem…..
Már az elején megadják a hangulatot a képek, a színek, a zene, egyszóval minden. Szép lassan kerül bevezetésre a történet, de már tudjuk, mint egy jó thillernél általában a legkisebb mozzanatra is összerezdülünk, megborzongunk minden váratlan, vagy éppen várt eseménynél. Nem…..
Kezdjük, mert már most késésben vagyunk. Lett egy Facebook pédzsünk, gyűljetek szépen Zuckerberg Márk virtuális tábortüze mellé! Ha hallgattok, dobjatok egy lájkot. Vagy ne, ahogy érzitek. Az analóg módszer a szokásos: jobb klikk a címen, mentés másként, Shownotes meg a tovább…..
Mutató, Rakott index Olimpia 2012 2011.08.24 17:20:00
 A londoni dugók legendásak. Kilométeres sorok, rettentő szmog és ahogy közeledik az olimpia egyre csak rosszabb lesz. De az Omega mindig jelen van az olimpián és reméljük nagyon pontos versenyeredményeket mér. Ott volt már 1948-ban is és ott van most is.A 2012-es Londoni Olimpiai…..
Yvan Arpa legújjab koncepciója igazi töltényekkel kombinálja az órát. Igen egyes számban írom most mert ez egyenlőre csak egy prototípus, de azt hiszem a tervezőnek nagyon megtetszett ez a felállás és fogja még a piacot sokkolni hasonló elképzeléseivel. Nem is tudom eddig miért…..
A tavalyi év új Explorere után a Rolex bemutatta a 2011-es év modelljeit. Míg a tavalyi modellek 39 mm átmérőjűek voltak, 2011-re három millimétert hízva jutottak el az élet a világmindenség meg minden válaszát tartalmazó, bűvös 42-es átmérőig. Ez két mm-rel nagyobb a…..
 Ez az Artya Perpetual Calendar óra egyesíti az exclusive manufaktúra által gyártott szerkezetet a meglepően letisztult technikai dizájnnal az "art watch" gyártótól. (ahogy hívják a céget) Az óra 10 darabos limitált kiadásban lesz elérhető, és nem lesz két egyforma…..
 Nem meglepő, hogy a Tissot új Seastar kollekcióval jelentkezik idén, de a praktikus használható formaterv már annál inkább váratlan . Van egy kis retro benne- mint a karcsúbb forgatható búvár gyűrű – ellentétben a  nagyon szép modern számlappal. A 200.000 ft-os…..
Ahogyan közeledik az idő a 2012-es Londoni Olimpiai Játékokhoz, az Omega, mint hivatalos időmérője a világ legnagyobb sporteseményének, 500 nappal a kezdés előtt felállított a Trafalgar Square-en egy órát, amely a 2012. július 27-ig hátralévő időt mutatja. Az eseményen jelen…..
Mutató, Rakott index 80 év 2011.03.08 09:49:00
1931. március 4-én, pontosan délután 1:15-kor Mr. René-Alfred Chauvot hivatalosan is szabadalmaztatta a reverso időmérőt Párizsban a Nemzeti Szabadalmi Hivatalban (National Industrial Property Institute). 80 évvel később ez az óra, nemcsak hogy túlnőtte magát, de még a mai napig az…..