Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maladjusted

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Heves indulatokat váltott ki csütörtöki, Heller Ágnes hazudik 2006 őszéről című posztunk, amiben Heller március 1-i, brüsszeli beszédéből emeltem ki egy részt, melyet a Hungarian democracy in danger? című vitanapon mondott.    Amikor a posztot írtam, a…..
maladjusted 2011.03.06 10:44:11
@Hepci: Ez a mondat 'Tényeket kellene látnunk, mert a Fidesz sem emelt panaszt sosem amiatt, hogy valaki megsebesült, ők egész más miatt emeltek panaszt, ami szintén nagyon problémás, de azt sosem mondták, hogy bárki is megsebesült volna' nem hangzott el.

Valamint az sem hangzott el, hogy Heller 'kétségbe vonta, hogy 2006-ban marandó sérüléseket okoztak egyes tüntetőknek', és azt sem mondta, hogy 'a békés tüntetőkre nem lőttek rá gumilövedékkel'.

Tehát a Hír Tv nem 'korrekt'.

Érdekes, Nyitrainak elfogadták a magyarázkodását, Hellert meg szándékosan félrefordítják, és olyat adnak a szájába, amit nem mondott.
maladjusted 2011.03.06 10:45:48
maladjusted 2011.03.06 11:59:29
@Hepci: A Hír Tv ugyanebből a videóból ugyanezzel a felirattal adott le részletet.

Szerintem Heller, ha jól értem, egy szóval sem vonta kétségbe, hogy történtek borzasztó sérülések és rendőrségi túlkapások 2006-ban, és nem mondta, hogy nem lőttek és találtak el embereket gumilövedékkel. Sőt, azt mondta, hogy amit Fidesz kifogásolt, az jogos.

De teljesen mindegy, úgysem győzzük meg egymást.