Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stratyap

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeztek arra az időkre, amikor még ingyen volt a víz? Az emberek őrültnek nézték volna azt, aki ingyen is elérhető terméket árul. Most meg palackozott vizet veszünk. Még ha a víz íze nem is különbözik, a csomagolás vonzza a szemet. Egy halom márka megtalálható a piacon,…..
stratyap 2011.05.04 07:41:50
@Varjúdombi mesék: A szerző nem ment bele semmiféle környezetvédelmi vitákba, a cikk nem erről szól. Szerintem ha erre lenne keret, igény és piac bármelyik grafikus nagyon szívesen tervezne környezettudatos csomagolást. (Bár az utóbbi években egyre több ilyet látok.) De hiába tervez az ember újrahasznosítható papírra amíg nincsen szelektív hulladékgyűjtés nem?

A másik dolog, szerintem nem az a lényeg hogy a csomagolás alapján döntsünk a belbecsről, (egyébként egyetértek az előttem szólóval, hogy ez teljesen természetes emberi viselkedés), hanem a belbecs megérdemelné, hogy ne rontsuk le az igénytelen csomagolással...

Még erre a "csicsás" szóra szeretnék reagálni: Éppen az lenne a lényeg, hogy a csomagolások kevésbe "csicsásak" legyenek, és sokkal letisztultabbak, egyediek, használhatóbbak. Bár szerintem mi mást értünk "csicsás" alatt.