Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rgtc

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futótűzként terjedt el autós körökben a hír, mely szerint egy apró joghézagot kihasználva akár tízezer forintból megúszható a sok százezres bírság. A trükk lényege, ahogy azt pl. a Stop.hu is lehozta a legális rendszám-másolaton alapszik.Hatalmas baklövést fedezett fel a…..
offolok: csináltam pyros videot mert unatkoztunk haverokkal, lesz még több is :D és képek is nyugi: videoA következő történetet a Gportálon találtam:@nemfontos: nagyon érdekes dolgot mondtál. valahol már én is hallottam. ha nincs ellendre utánananéznél kicsit? mellesleg mostmár…..
Paranormális Jelenségek Sasquatch 2008.04.24 00:00:00
Köszi, MatT!..
Az összes ilyen korábbi írásnak nem lett különösebb eredménye, de azért megpróbálkozom újra, mert még mindig enyhén szólva gyakoriak ezek:Ha e-mailen képet küldesz, ne bmp-ben, mert egyrészt neked csomó idő feltölteni és nekem megnyitni. Ha átmented jpg-be, mindenki jobban…..
Történet: 3 fiú kocsikáznak az autópályán. Egyszer csak stoppol egy tinézser és felveszik... Telik múlik az idő és egyszer csak megszólal a lány:"itt haltam még 1983-ban!!!" És egy nagy karambol lesz. Magyarázat: Akit felvettek az egy szellem volt. A videó nincs…..
Ez a videó El Chupacabra-ban készült. Kirándultak az erdőben, de láttak a bokorban egy élőlényt. Vajon eljött Gollam a Gyűrük urából? ;)  Köszönjük, Norman Bajsz. ..
Rastata fredyD...KennyD 2008.04.03 09:53:00
Ha még nem olvastad volna el, hogy hogyan tudsz segíteni freddyn, akkor katt ide!!!A mai bejegyzésben egy képet láthattok freddy-ről. Én most csak egérrel összehúztam a képet, hogy ne legyen olyan nagy, de ha valaki tudja, hogy hogy kell rendesen lekicsínyíteni, az írjon kommentet pls…..