Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amantis

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
<<< Szemérmetlen Önfényezés Alert >>> Amikor 2009-ben elkövettem az első blogposztomat, az lebegett a szemem előtt, hogy egyszer majd eljön az az idő, amikor e-könyvet választani papír helyett kb. annyira lesz érdekes kérdés, mint választani a folyékony vagy…..
Amantis 2013.11.20 21:47:41
@Dworkyll: Köszönöm előre is!
Írtam a DiBook ügyfélszolgálatnak, kíváncsi vagyok, mi lesz. Maj lehet az ekönyv.hu-nak is írok egyet holnap, egy próbát megér...
Gondolkodtam, hogy megvegyem-e a Zoe történetét papíron is, mivel az előző részek is úgy vannak meg, de csak azért nem fogom, hogy a polcon jól mutasson. Majd esetleg, ha lesz szépséghibásan az agavénál :) Ugyanez van az Endymionnal is, az előző három papíron megvan, de ez hiányozni fog egyelőre, az e-book is elég drága volt. Az a vicc, hogy papíron olcsóbban meg tudnám venni a szukits-tól, mint amennyibe az e-book került :(. 20 százalék kedvezménnyel adják és hozzámvágtak még egy 20%-os kupont, így 40%-kal 2700 Ft alatt lenne. Tényleg e-bookra való a vastagsága miatt, az előzőeket is azon olvastam, mert kényelmesebb.
E-könyv olvasók Fontoskodás II. 2013.11.19 22:15:01
Nakéremszépen, írtunk mi már egyszer a fontok szépségeiről, meg az elméletekről, de az előző poszt hozzászólásai azt bizonyítják, hogy ez a meccs még nincs lefutva, és a tudatos vásárlók elvárják, hogy remekbe szabott fontok is legyenek a könyvekben. Ezért aztán…..
Amantis 2013.11.21 19:21:31
@Polemius: Letöltöttem a minta állományt, és a fontkészlet így már jobban tetszik, de valamiért túl nagy a sorköz. Próbáltam kisebbre állítani,attól meg szépen lefagy a Kindle-m. Nem állítom, hogy a minta hibája, mert már előfordult korábban is. Egy idő után kiírja, hogy nem érvényes formátumú az állomány, vagy valami ilyesmi. A Dworkyll által feltöltött mintákkal nem volt ilyen problémám, nem tudom mi okozza.

@Dworkyll: a két új közül a Charis-ból már az eredeti is tetszett, ez egy kicsit vaskosabb, jobban olvasható, de a SaGa által írtak fényében már nem is tetszik annyira :)
A Neuton így már jól néz ki, szóval nem reklamálnék, ha azt kapnám beépítve.
Kedves barátaim az Úrban, bár teljesen úgy néz ki, de amit látunk az még nem a tuti, a DiBook.hu még nem indult el rendesen. Amit látunk az praktikusan egy nyilvános tesztüzem. Leginkább azért mondom ezt, mert pont azok a tényezők, amik megkülönböztetnék a meglevő ekönyves…..
Amantis 2013.11.16 17:42:55
@Mike76: van mobi+epub lehetőség. Én a küldés Kindle-re opciót választottam, és ugyan nem érkezett meg az amazonhoz, pedig engedélyeztem a megadott email címet, de másnap már a fiókomban megjelent egy küldés kindle eszközre gomb is a letöltés mellett. Másodszorra már rendben el is küldte. Igaz mobi-t simán letölteni továbbra sem lehet. A letöltést választva epub-ot tölt le.