Regisztráció Blogot indítok
Adatok
n0k0m

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár hétzáró tanulsága: Soha ne adjanak át szállításra törékeny csomagot úgy, hogy nem nézetik meg a szállító cég munkatársával a sértetlen tartalmat! Zoltán nem ezzel a módszerrel egy összetört kijelzőjű iPhone boldogtalan tulajdonosa lett: Januárban feladtam egy…..
n0k0m 2010.03.21 10:15:08
@hagyma: Gyakorlatilag minden elektronikai cikket hasznaltan veszek, sokszor posta/futar hozza.

Vannak akik fel evig hasznalnak egy vadiuj telefont/PC-t, aztan apropenzert eladjak. Egyebkent a garancia attol nem veszik el, hogy hasznaltan megveszed. De amugyse olyan konnyu tonkretenni ezeket, mert nem lehet szethajtani, mint egy motort.

Egyszer buktam be (raadasul pont nem elektronikai cikkel), ami sajat hulyesegem volt, de ahoz kepest mennyit sporoltam az evek alatt nem volt nagy ervagas.

Persze, ha tehetem akkor kimegyek hazhoz es meg jol le is alkudom az arat + megnezem rendesen mukodik e. Ahoz, hogy 300-400 km-t utazzak eleg nagy erteku dolgot kellene vennem.
Olyan sok, fapados légitársaságokra panaszkodó levelet posztoltunk már be, hogy direkt üdítő egy kis magyarozós utasgyalázást olvasni. A véres kardot Gyöngyvér hozta, akit kiborít a magyaros ügyeskedés a Wizzair járatain. Hány csomag az egy kézipoggyász? Milyen hosszú a pannon…..
Nemsokára berakjuk hírbe, ha egyszer rendben, az ügyfelek alapos megfingatása nélkül ér célbe egy Wizzair-járat. Most még nem ez a hír. Gábor tapasztalt skandinávszakértő, mégis megkísértette az istent és Göteborgból Wizzairrel akart Pestre jönni. Persze megkapta a magáét, az…..
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
n0k0m 2008.01.22 22:49:07
en.wikinews.org/wiki/Hackers_attack_Church_of_Scientology_website

Remélem ez betett nekik. Ezekután indítok egy kampányt, hogy adjuk gépünk 1%-át botnet hálózatoknak, melyek a szcientológus egyház faszkodásait blokkolják.
Béta teszt szakaszba került az S2-ATS, ami szakított a hagyományokkal és nem kifejezetten egy mmorpg-nek, hanem inkább strategy shooter-nek nevezi magát. Az egész játék olyasmi mintha a WoW arénájába csöppennénk, annyi különbséggel, hogy itt lehet építkezni is, mint egy RTS-ben.…..