Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robiman

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, ebből már nagyon kezd elegem lenni. Nem azért nincs jogsim, mert nem akarom, hanem mert egyrészt bonyolult a megszerzése (el kell autóznom 30 mérföldet munkaidőben, levizsgáznom egy idegen nyelven olyan anyagból, ahol fogalmam sincs, valójában mit kell tudni belőle, hogy…..
Robiman 2011.04.10 13:56:41
"Ha a Homeland Security beengedett..." Nem is mondta itt senki, ha jól látom, hogy logikus, ami történt. Hibásan működött az eladási szisztéma szerintem is, de a védelmi rendszer nem, ezért írthatta úgy ninimi, hogy ma már "tolerálja" ezt az illogikus viselkedést a rendszer, ami kellemetlen változás számunkra.

"9/11 komoly előzményei"-hez pedig akkor meg kell említeni egy-két dolgot, ha már így fogalmaztál, akkor is ha nem akarsz részletekbe menni. Afganisztán és a szakállas ember helyét az USA külpolitikájában alapvetően egy kommunista világdiktatúra fenyegetése határozta meg 1990.
előtt. Azé a világdiktatúráé, amelyik négy évtizeden át rongálta, rombolta a mi hazánkat is, és aminek következményeit 20 év alatt se hevertük ki és még ki tudja, meddig nem fogjuk.
Hála az USA-nak és történelmi nagyságú elnökének, Ronald Reagennek, (és a szerencsénkre normális Gorbacsovnak) 1990-ben megbukott a kommunista világdiktatúra, leomlott a népeket börtönbe záró berlini fal és vasfüggöny, egy évre rá kiment a hazánkat leigázó hadsereg és megszűnt a Szovjetunió. Mindez a mai napi sem következett volna be
- főleg atomháború nélkül nem -, ha nincs az USA és annak józan külpolitikája. Bármennyire is szokatlan mondatok ezek a posztbolsevik médiához szokott fülünknek. Bármennyire is természetesnek tűnik, hogy Magyarországon ma demokratikus, szabad államunk van -, ez sehol, semmikor nem volt garantált számunkra, hogy így legyen.

Simán élhetnénk a mai napig is a legsötétebb, a késői kádárizmusnál jóval kegyetlenebb, gyilkos diktatúrában. Ugyan mi más akadályozhatta volna meg ebben a szovjet világdiktatúrát, mint egy reageni határozottságú USA. Akkor, amikor mint láthatjuk, egy kubai kommunista diktátor már közel 60 éve tarthatja
a legsötétebb elnyomásban népét. Az észak-korei tragédiáról nem is beszélve, ahol ma is százezrek halnak éhen, vagy halnak kínhalált a kommunista vallatók kínzókamráiban, miközben a déli demokráciában ugyanannak a népnek a másik fele - illetve ma már kétharmada, miután az északi sajnos egyharmadra "fogyott" - Nyugat-Európát meghaladó életszínvonalon él!

Tehát amikor az USA a szakállas emberrel szövetkezett az akkor éppen Afganisztánt leigázó bolsevik világdiktatúrával szemben, akkor azt éppenhogy értünk IS tette, úgyhogy ezt 9/11 előzményei közt, mint annak "jogosságát" bármilyen szinten alátámasztó előzményt emlegetni, az... hogy is mondjam, nem túl ízléses...
Nem téged okollak ezért. "Csupán" rémségesen elkeserít látnom, hogy a bolsevik, zsigeriben USA-ellenes propaganda hogyan képes hatni még az olyan értelmes emberekre is, mint te. Ilyenkor érzem igazán kilátástalannak Magyarország helyzetét. Mert ugyanis a sunyi, gonosz, a mai napig ártalmas bolsevik propaganda
nélkül nekünk ma nem erről, nem az USA rendszerválátsunkban betöltött szerepéről - normális körülmények közt evidenciákról - kellene eszmét cserélnünk veled és ninimimivel. Hanem sok minden másról, ami előre vihetni a magyar szemléletet, gondokodást, mindennapi gyakorlatot. Az ottani demokrácia működésének jellegeréről,
eredményességéről és hazai átvételének lehetőségeiről, meg ilyenekről. Helyette 9/11 előzményeiről társalgunk olyan kényszerpályán, amit kommunista propagandisták jeöltek ki a mi hazánkban, természetesen a saját érdekükben. Nehogy "túl hamar" ki tudjon nálunk alakulni egy valóban demokratikus, szabadon működő,
normális ország, amelyikben nekik már alig lesz szerepük.
Vastagbőr A hűség jutalma 2011.04.09 13:05:00
"a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér." Lázár definíciója alapján Papp Dániel sokat ér. Munkájának is megvan az eredménye:…..
Szegény embert a biztonsági szolgálat munkatársa is húzza. Közepesen részeg naiv ügyfél rosszul mérte fel a helyzetet, és miután ellopták a pénztárcáját a kidobókhoz fordult segítségért a Corvintetőn. Cserébe megverték és kidobták a helyről, majd az egészet letagadták a…..
Robiman 2011.04.09 08:21:51
@lehoako: "Majd, ha az első diplomatagyereket elverik, mert KIZÁRÓLAG franciául beszél, és BE MER RÚGNI A PÉNZZÉÉRT, akkor lesz haddelhadd."

Mint a francia diplomata lánya esetében, aki szórakozni volt Budapesten, aztán hónapok múlva fogták ki a Dunából! Miután beleesett a vízbe és fogta magát, belefulladt! Ott is meglett az elkövető, ugye? (Soha, még a közelébe se jutottak.)
Vagy a magyar focista fiú, aki összeszólalkozott egy szórakozóhely "biztonsági őreivel" a Margit szigeten. Beleesett a vízbe és fogta magát, belefulladt! Napok múlva találták meg a Dunában! Ott is meglett az elkövető, ugye? (Soha, még a közelébe se jutottak.)

Úgy hajtájtok magatokat az ÁVH ávós verőlegényeinek nyaktilójába, mint a néma birkák.
Robiman 2011.04.09 09:00:45
@Slaydo: "A kiérkező járőrök és az engem szállító taxis tanúsíthatja a biztonsági személyzet állításának valótlanságát."

Ez már tény, vagy csak feltételezés, hogy "tanúsíthatja". Két kedvenc területük, ahová a nyugdíjas, 40 éves ávósok tömegével elhelyezkednek: taxis és "biztonsági őr". Civil, nem rendőr tanúkat keress, mert csak az szavahihető, ahogyan már történy is kimondja Magyarországon!

Húsz éve kimentek az országból az idegen megszállók ruszki csapatai. A magyarországi segédcsapataikat meg 20 éve tovább tűritek a nyakatokon. Normális ez, magyar fiatalok?!

Tanulhatnátok egy kis összefogást az ötvenhatos pesti srácoktól! Szerintetek ők meddig tűrnék, amit ezek az ávósivadékok 20 éve
művelnek veletek?!
Robiman 2011.04.09 09:15:18
@Robiman: javítás:

"Biztonsági őr elvtársakkal" szemben civil, nem rendőr tanúkat keress, mert csak az szavahihető Magyarországon, ahogyan hazánkban már a törvény is kimondja!
Ilyen nincs, komolyan mondom, ezt a pártot, ha nem volna, ki kéne találni. Miközben országunk nagyjai a Parlamentben tüsténkednek egy olyan új alkotmányon, amely kettészakíthatja a köztársaságunkat, az LMP holnapra beszélgetésre invitálja szimpatizánsait Daniel Cohn-Bendittel, az…..
Robiman 2011.03.31 09:38:19
Látom, a bolsevik bázison kiadták a vadászati utasítást az LMP-re, mert kell az "MSZP-s" elvtársaknak az oda jutott, nemfideszes 5 %-is. Index címlap garantált, főleg, ha a bloggazda olyan ügyes, hogy a kormányt
NEM mocskoló hozzászólásokat kicenzúrázza. Akkor nem csupán 1-2 óra, hanem még a kétnapos camlapi jelenlét is garantált.

Mint történt az, és jelenleg is történik - merthogy tegnap óta címlapon van - az "Átvágni az EU-t, megint nem jött be" című bloggal. Ahol szorgalmasan kigyomlálják a FIDESZ-t nem mocskoló hozzászólásokat, s lám, meg is
van az eredmény: még másnap - azaz ma - is garantált volt a címlap, dőlnek a kattintások.
Bravó bolsevik média! Na, most megyek tenni valamit hányinger ellen.

Egyébként csak azért is ide copyzom a tegnap óta címlapos blogról kicenzúrázott szövegemet. (Szedjél ki gyorsan bloggadzda, ha címlapos akarsz maradni!):

Csupán ügyesen, ilyen mondatokat kell írni, hogy címlap legyen belőle:
"A Fidesz nem látja, hogy így Brüsszelben harmadik világbeli viccállamok szintjén fognak minket kezelni."

Döng egyet, gyalázza a nemkommunista oldalt, és bolhából elefántot gyárt. Pontosan az a recept, ahogyan a Wittner-mondatból faragott "botrány" forgatókönyvét végigcsinálták pár napja!

A kommunisták által halálra ítélt magyar szabadságharcos "nem eléggé tisztelettudóan" szólal meg a fegyveres kommunistáról, aki elismerten magyargyilkos banda tagja volt
- és akiből miniszterelnököt faragott a bolsevik média -, aztán máris kész a "médiabotrány". Így megy ez Abszurdiszánban, a posztkommunizmus őshazájában, ahol immár
20 éve nem lehet kikászálódni abból a pöcegödörből, amelyikbe a kommunisták diktatúrája taszította az országot.

Pufajkásnak lenni és azt nyilvánosan beismerni a kommunisták által alkalmazott vádfordulat szerint többszörös gyilkosság beismerését jelenti.
Emlékezzünk csak a "meg nem határozható számú gyilkosság" vádjával kivégzett magyar fiatalokra, munkásokra, gyerekekre, akiket százával gilkoltak meg Kádár pribékjei a fenti "vád" alapján, csak mert fegyver volt a kezükben, mert harcoltak a hazájukért.

Nem kicsit büdös már ez a médiapöcegödör, ahová folyamatosan visszarángatják az országot azok a tisztalelkű kommunisták, akik rögtön hatalmas demokratákká válnak mindig, amint kiesik a kezükből a fegyver és a hatalom. Nem úgy, mint amikor benne vannak a hatalomban, mint például nem is olyan rég,
2006. október 23-án, Budapesten, amikor ÁVH-s terrorparádé volt az állampolgárok tömegei ellen, forradalmunk kitörésének 50. évfordulója tiszteletére.

Ennyire demokraták, ha hatalmon vannak és ők bizony sohasem hazudtak! "Tisztességes" bolsevikok ők, mindenki láthatta!
A Fidesz nem látja, hogy így Brüsszelben harmadik világbeli viccállamok szintjén fognak minket kezelni. Most nem magyarázkodásra, hanem bocsánatkérésre és azonnali lemondásokra lenne szükség. Úgy tűnik, a Fidesz-kormány képtelen tanulni még a legelképesztőbb hibáiból is:…..
Wittner Máriának végképp elgurult a gyógyszere. Vagy a józan ész menekült el a fejéből az agyrágó bogarak inváziója elől, ki tudja. Az viszont tény, hogy az egykor két lábon járó nemzeti jelképnek számító Wittner megbotlott saját nagyságában, elhasalt, és jól érzi…..
Robiman 2011.03.28 16:22:41
Köszönöm Wittner Máriának, hogy most már teljesen világos, hogyan műkszik ez a posztkommunista médiagépezet. Nem szégyen, hogy 20 év kellett hozzá, annyira profin művelik a félrevezetést, ahogyan most is ürügyet találtak a szövegében.

Szóval az, hogy valaki elismeri, hogy pufajkás volt, tehát a saját (?) hazáját leigázó idegen hadsereget segítve lövöldözte le a saját honfitársait, az a "na és?" kategória maradhat. Elismerte, hogy pufajkás volt, fegyveres tagja annak a kommunista bandának, amelyik a Magyarország ellen támadó háborút folytató ország seregét segítette magyar fiatalok gyilkolásával. Nem láttuk, hány embert lőtt le ez az elvtárs, éppen ezért semmi szükség az eseti bizonyítással bajlódni. Menne ez egyszerűen, ahogyan a magyar fiatalokat "törvényesen" gyilkoló elvtársak az idegen megszálló hadsereg szoknyája mögött azt csinálták:

azon fiatal munkások és gyerekek elítélésének példáját kell követni, akik az utcai harcokban részt vettek, és "meg nem állapítható számú gyilkosság" vádjával életfogytiglani börtönre, vagy halálra ítélték őket 1956. után. Ugye, milyen érdekes lett volna ezt a módszert fölmelegíteni a rendszerváltás után? Hogy a kommunista média ne miniszterelnököt faragjon 4 évre rá abból a pufajkásból, akire minimum életfogytiglan várt volna, ha az elvtársai módszerei szerint hálálta volna meg neki a hazája a tetteit. Ha ezt csináltuk volna, ha ezt hiányolnánk most, akkor persze rögtön ugranak a pribékek és bérkommentelő bolsevik "nyugdijasok", hogy micsoda
igazságtalanság és demokrácia-ellenesség ez itt kérem! Ők mondják ezt, a kiváló demokraták. Hát persze, amint kikerül a kezükből a fegyver és a hatalom, azonnal "demokratává" változnak. Amint azonban a kezükben hagyott gazdasági hatalommal visszaélve visszaszerzik a
hatalmat, 2 perc alatt képesek a legsötétebb ávós idők üzemmódjába váltani: lásd 2006. október 23-a, Budapest! Ilyen gátlástalan brutalitással az egész kádárdiktatúra "legszebb" éveiben sem bántak az utca emberével, kizárólag a korai időszakban és az ötvenes években.
Most pedig elég, ha egy hazafiságáért általuk halálraítélt nem beszél - szerintük - elegendő tisztelettudással az idegen leigázók gyilkos különítményeséről, máris botrányt kiáltanak és tényleg médiabotrányt csapnak. Ahogyan az államfő kézírása is elegendő volt ehhez pár napja.

Így működtök ti, gyilkos bolsevikok, és ez így is marad, amíg a FIDESZ nem veszi ki a kezetekből az elmaradt rendszerváltás során benne maradt eszközöket.
Kettős Mérce Wittner és Horn 2011.03.26 15:37:00
Wittner Mária olyat mondott, amit egy ember nem mond, gyakorlatilag a halálát kívánta egy haldoklónak, a 3 éve kómában fekvő Horn Gyulának, és ezzel újra beindította, a mi kommunistánk, te fasisztád, mi fasisztánk, te kommunistád játékot. Ennek a játéknak annyi a lényege, hogy…..
Ma van a Föld Órája - amikor is egy órára mindenki leáll az áramfogyasztással, amennyire teheti. A kezdeményezésről biztosan sokan írnak még ma, a legrészletesebb összefoglaló a hivatalos honlapon van róla, ahol kiderül, hogy Budapesten hány intézmény, vállalat csatlakozik.…..
Modorosblog Búvalbaszott nemzetem 2011.03.15 08:08:00
Sírva vigad a magyar. Ez van, sajnos ilyen egy búvalbaszott nemzet vagyunk mi. Létezik persze az a legendás mélyszláv bánat is, az az igazi keserűség - de hát azok mégis többnyire fiatal, győztes, szerencsésebb nemzetek. Ha össznemzeti érdekről van szó, azonnal összezárnak. Itt…..
Robiman 2011.03.15 13:47:20
"Folyton csak kesergünk, sírunk... sétálok az utcán, utazom a metrón, és nézem az embereket.... Máshol sokkal többet mosolyognak az emberek!"

Tökéletes diagnózis, rossz következtetés. Aminek eredménye az ilyen hazugság: "Talán le kellene vetni végre az ezer évvel ezelőtt ránk kényszerített kereszténységet, és egyből több lenne a vidám ember."

Az igazság ezzel szemben az, hogy az 1948-as kommunista hatalomátvétel, az idegen megszálló szovjet hadsereg által ránk kényszerített diktatúra előtt ez vidám, vendégszerető ország volt! Dokumentumok sokasága bizonyítja.

Hazugság, hogy "ilyenek vagyunk". A legaljasabb bolsevik hazugság! Igenis vidám, vendégszerető nép voltunk. Ez már csak egyszer, 1956-ban tért vissza egy hétre, amikor győzött a forradalom.

Aztán amikor háború lett a győztes forradalomból, mert a Szovjetunió megtámadta az immár független kormánnyal rendelkező, szabad Magyarországot, majd sokszoros túlerővel legyőzte, akkor elmenekült 200 ezer magyar - hazánk színe-java. Beindult a diktatúra tömeges bosszúja, a megfélemlítés, a megosztás gyilkos gépezete. A 35 évig tartó rombolás után az idegen megszállók 1991-es kivonulása sem hozhatott gyógyírt.
Azért mert a diktatúra láthatatlan hadserege itt maradt velünk, és azóta is rombol - mint azt a napokban nyilvánosságra került "szigorúan titkos tisztek listája" is bizonyítja. Ami persze csak a jéghegy csúcsa. Mit várunk a közhangulattól javulásától, a kommunizmus lelki mocsarából való kilábalástól, ha az meg sem indulhatott?! Ha a sajtó, a média, a közélet, közhangulat befolyásolói között még ma is a diktatúra emberei lehetnek?!

A mai nap legméltóbb követelése: legyen vége a 20 éve tartó hitegetésnek! A FIDESZ-től milliók várják, hogy betartva ígéretét végre tiszta vizet öntsön a pohárba! Amit már meg is kezdett, de vigye is végbe! Szabadítsa meg végre az országot a lelkeket mérgező láthatlan hadseregtől! A 20 éve lapuló, a nemzet megosztására játszó, a másik embert megutáltató és ezért hangulatot mérgező kommunista ügynököktől.