Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leppurd

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címben szereplő kérdésre nyilván nincs pontos válasz, hiszen ahányan vagyunk, annyiféle testalkattal rendelkezünk, ráadásul ez kortól, aktuális egészségi állapottól és életmódtól függően is változhat. Egy átlagos, az emberek többségére jellemző érték azonban mégis megadható. Mennyi is ez? A…..
A 20-hidroxiecdysone.Legális szteroid alternatívaként volt/van behypeolva.Egy növényi szteroid ami sok növényben megtalálható.Általában a spenótból szokták kivonni mert ebben van a legtöbb.Először a szovjet sportolók használták teljesítmény fokozására,de már mindenhol…..
Ez egy Dolce & Gabbana fotó, az alsó kép pedig D&GBár ki lehetett volna kergetni a világból az orbitális méretű D&G feliratos övekkel, pólókkal és napszemüvegekkel, azért mégiscsak kár, hogy a március elején felröppent hírt, miszerint megszűnik a Dolce & Gabbana…..
A ihletet ez adta.Egyik ismerősöm szólt hogy nézzem már meg a videót a linken.Érdekes.De sajnos a versenyzők nem ilyenek.A filmben a csávó visszahúzódó.A versenyzők meg akármennyire jófejek a legnárcisztikusabb lények az egész világon.Ki az az idióta aki azért hogy jól nézzen…..
3 fejű izom.A kar feszítőizma.Ebből következik hogy amikor kinyújtjuk a karunkat akkor feszül meg teljesen.Több féle gyakorlat van ami jó rá.A legjobbak a letolások.(felső csigán).Az vita tárgya hogy mekkora az optimális súly és ismétlésszám.Szerintem(és nekem ez jött be)…..
Budapesten a XV. kerület környékén keresk edzőpartnert magam mellé.Leszarom hogy nézel ki vagy hogy mennyire vagy erős.Az a lényeg hogy tudjál edzeni,ne nyafogjál,legyen valamennyi edzésmúltad.A terem kicsi de jó.Olcsó(5300/hó).A társaság 10/10.Mivel jövőre versenyezni akarok(ha…..
A vállat muszáj edzeni!Még a rajok is szokták.3 fejből(rostból)áll.Első,oldalsó,hátsó.Általában 2-2-2 gyakorlat elég.Valakinek az elsőre nem nagyon kell edzenie mert minden nyomás(tehát a komplett melledzés) terheli.Ha mégis kell edzened a fej fölé nyomás,arnold…..
leppurd 2011.03.20 23:45:34
Na ez a legröhejesebb téma.Annyira egyszerű hogy már fáj de mégis olyan faszságokat találnak ki az idióták hogy az már veszélyes.Először is így NE diétázzunk!!!Másodszor:-nincsenek csodaszerek-nincsenek csodamódszerek-nincsenek csodagépek-nincsen csodaedzés.Diéta van!A…..
Mit válaszolnátok arra a kérdésre, hogy szeretnétek-e New York legdrágább lakásában lakni? Jó Burzsuj-olvasóként vélhetően azt, hogy naná, hogyne, mikor lehet költözni? Én viszont most mégis azt tanácsolnám, hogy fontoljátok meg. Hogy miért? Azért, mert láttam a képeket.New…..
A tegnapi videóval kapcsolatban ajánlom ennek a 3 részes interjúnak az elolvasását,mert akit érdekel a testépítés,azt érdekelje a háttere is..
leppurd 2011.03.13 03:18:06
1-2 napig nem leszek mivel betaknyosodtam és nem igazán fog az agyam..
A testépítés leghülyébb kérdései és a rájuk adható "legértelmesebb" válaszok   Kérdés: Mit szedjek? Válasz: Hangyát boxkesztyűben!   Kérdés: Szedhetem ha még nem vagyok 18? Válasz: Nem bazdmeg nem szedheted!   Kérdés: Baj ha nem lábazok? Válasz: Ha…..
Jönnek lefele a videók.Töménytelen edzővideó és 1995-2010ig az összes Mr.Olympia felvételTárhely viszont egyenlőre nincs.Az egész cucc kb 35-40 giga.Aki tud valami megoldást az szóljon..
Na ez egy rohadtul agyonmisztifikált dolog pedig nem nagy cucc...A bicepsz ugye mindenkinek fontos.Még a cigányok edzéstervébe(mell-bicepsz) is bekerült de még a discomajmok és a strandfacek is edzik.A bicepsz 1 kis kétfejű izom.Nem lehet külön izolálni a fejeket.Nem létezik bicepsz…..
Bizony a kreatinról fogok nektek ma írni...DE CSAK DÉLUTÁNDélután van tehát összedobom a beígért cuccost.A 80as 90es években kezdett elterjedni mint étrendkiegészítő,de már jóval korábban felfedezték mint a húsok alkotóeleme,és a sportolókra kifejtett hatását is…..
Nem nem a blognak.GYK-s pályafutásomnak.Az utolsó üzenetem EZ volt amit természetesen töröltek a gecik ..
Lesz élő közvetítés de eléggé külföldi nyelven.A közvetítés ITT érhető el..
leppurd 2011.03.05 01:25:37