Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiszaferi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénzkérdés Füstszüret 2012.09.11 08:00:00
Részben a szigorodó szabályozás, a növekvő árak, illetve az egészség felértékelődésének köszönhetően egyre csökken a dohányzók száma Európában és a fejlett világ országaiban. Magyarországon is javul a helyzet, bár még a dobogós dohányos nemzet vagyunk. Nálunk talán…..
Matolcsy csúcsformában! Most már biztos vagyok benne, hogy másodállásban a Hírcsárdánál nyomja. "A Fundamenta Lakásvásárt kísérő konferencián miniszter arra biztatta a jelenlévőket, hogy most vásároljanak lakást, mivel három év múlva ezt már nem a jelenlegi nyomott…..
tiszaferi 2011.03.04 22:40:30
@DollyD: Igen nagyjából 10%-ot, de ennyivel nött a sodró dohány piac, igazából nem csökkent csak átalakult. A csempészet kb 5-8 % még +. De a csempész cigi sem lehet fontosab az autó vagy lakás törlesztőnél. Könyebb azt mondani, hogy mentsen meg az állam, a bank, a többi adós, az EU, de azért ez elég furcsa. Ha meg akarsz döbben leirom neked, hogy a hazai dohánypiac 16 milliárd szál/év. Ez 480 milliárd Ft, szerinted ez mind a tehetősök fogyasztása. De ez csak egy kiragadott áru cikk még nagyon sok ilyen van.
tiszaferi 2011.03.04 23:01:09
@Silcon: Végre egy értelmes ember